Dokładka Zender - realizacja grupowego zamówienia..

Jeśli znajdzie się jeszcze 2 chętnych do 2 miesięcy to ja bankowo odpadam, dopiero koło lutego będę mógł o tym myśleć, sprzęgło mimo wszystko ważniejsze...

Jeżeli tomek921 nie odpadnie, to brakuje nam jednej osoby :)

Ps. Mariusz AutoDS, czy 15% świąteczna zniżka też dotyczy cen dla forumowiczów? :D

Ostatnia edycja:
Dopisuje sie do listy. Wezme dokladke i spojler. tomek921 jak tam sytuacja u Ciebie. Ile osob jeszcze brakuje?

Jak na razie się nie wypisuje z listy ;) Więc czekamy na jedną osobę jeszcze.

A nakladki na pedaly tez mozna u Ciebie kupic?

Nakładki na pedały robi ktoś inny z forum, misiu jak dobrze pamiętam.

- - - Updated - - -

To jak teraz wygląda lista bo nikt nie dopisuje?
1.tomek921
2.matezoma
3.R156
4.Damian1989
5.?

Również jestem chętny na dokładkę a oprócz tego lotkę na klapę bagażnika. Czekamy na pozostałych:P

Trochę odświeżę temat. Chciałbym zaraz po zimie zaprowadzić autko do lakiernika bo jest parę elementów do przelakierowania. I od razu chciałbym mieć dokładkę i lotkę.
Kupiłem też nakładki na progi z allegro (nie od sportpacka), które niestety są trochę tandetne. Również Mariusz kupię od Ciebie te nakładki od wersji cadamuro.
Może zgłosi się ktoś jeszcze to już realizacja pomału by ruszyła ?? Mariusz to już 3 elementy dostanę dodatkowo jakiś indywidualny rabat ?? :):confused:

Ja na chwilę obecną się wypisuje z zamówienia, musiałem zmienić sprzęgło, dwumas i kilka innych pierdółek więc trochę mnie to szarpnęło.

Mariusz wysłałem Tobie wiadomość na mejla odnośnie zamówienia

Amortyzatory
Powrót