• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

dobry mechanik Nowy Targ

mjrLeeVox

Nowy
Auto
156 2.0 JTS 2004
Witam,
Co prawda jestem z Łodzi, ale ponieważ miałem awarię belli 156 JTS 2,0 w Nowym Targu, to polecę warsztat, który ogarnął mój problem - może się komuś kiedyś przyda. Firma "Godpol", os. Niwa 23a. Wymieniali mi kompletne sprzęgło, dodam, że w sytuacji awaryjnej, bo autko klęknęło podczas wyjazdu urlopowego. Całość części + robocizna + wymiana oleju przekładniowego = 1560 zł. Właściciel uprzejmy, dotrzymał terminu co do minuty niemalże, mechanik, który dłubał przy aucie rzeczowy i widać było, że wie co robi. Przyjęli auto w sobotę, oddali w poniedziałek, dzięki czemu urlop odbyłem planowo. Korzystając z okazji pozwolę sobie NIE POLECIĆ salonu-serwisu Fiata na Krakowskiej 3, właściciel wyglądał mi na cwaniaczka, a postawa mechaników wołała o pomstę... Nie zostawiłbym tam auta nawet na wymianę żarówek. Za wymianę sprzęgła chcieli 2400 zł + odległy termin, bo "niełatwo o części do tego modelu", "a poza tym panie, to te alfy tylko ładnie wyglądają i fajnie się w nich siedzi, ale tak ogólnie to złom, gówno w pozłacanym papierku" (oczywiście właściciel jeździ Audi A6). Mechanicy plączą się po warsztacie bez sensu, palą, narzekają, robota ogólnie nie klei się. Pobyłem tam i poobserwowałem przez dłuższą chwilę, tak to właśnie wygląda. Sensowny i pomocny był tylko sprzedawca (!!!), który akurat mnie lawetował z drogi oraz pomiędzy warsztatami. Reszta załogi to porażka. To oczywiście moja subiektywna opinia.

Amortyzatory
Powrót