destruction derby

• Autor wątku Autor wątku pikero
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pikero

Guest
kto w niedziele ma ochote jechać na destruction derby???? do mojego kolegi do szczecinka więc tak mam wolne jedno miejsce i ewentualnie jak byłaby możliwość to zorganizowałoby się drugie autko

Marcin chyba bedzie też chciał leciec....
Piotrek a mi Marek nontoper nawija i się pyta czy walimy na Chociwelską na rozpoczecie sezonu tuningowego .. bo chce sie poscigac hehe ;p a noi wspomniał co bys się do niego odezwał na gadulca :)

eee myślałem że dam radę, ale przyszło zapłacić rachunek za prund i finansowo nie dam rady :(

KUBAS napisał:
Marcin chyba bedzie też chciał leciec....
Piotrek a mi Marek nontoper nawija i się pyta czy walimy na Chociwelską na rozpoczecie sezonu tuningowego .. bo chce sie poscigac hehe ;p a noi wspomniał co bys się do niego odezwał na gadulca :)

Marka to wciągne wlotem i wywale wydechem akurat się zmieści hehehe olac ten tuning schow jedziemy na prawdziwą meską impreskę :)

więc tak jutro godzina 9:00 spotykamy się w zdrojach na parkingu lidla ja juz nie mam wolnych miejsc ale czekamy na inne auto badz auta polecam ta impreske naprawde warto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aha zapomnialem dodac ze bedzie tvn turbo i opt jezeli ktos ma stare auto moze wziasc udzial w tej impresce

żałuj na maksa bo rewelacja była to był mój najlepszy dzień w tym roku :mrgreen:

heh właśnie na Raporcie TVN Turbo leciał krótki spot o tym że było destruction derby i że niezła jatka była :) to chyba o was było 8)

destruction derby - reaktywacja tematu

Reaktywóję temat
W zwiazku z tym ze Pikero wspominał coś o ponownym wyjezdzie na destruction derby mam pytanie kto sie pisze jechać to pojedziemy jedna bellą no chyba ze chętnych bedzie wiecej. Napewno niedziela tylko gdzie i o której??

Pikero gdzie Ty nasza złota rączko :P
Marcin ja mykam jeszcze swoją biore kolesia i kuzynki :P bo mnie meczą że chącą jechac hehe..
Może Rosik bedzie chciał leciec ? :P nio Panowie odzywac sie....
Bo z Tobą Marcin to Pikero i Kali (jesli dobrze zapamiętałem) śmiga wiec wsumie jeszcze jedno miejsce wolne jest :roll:

jest tylko mały problem jeżeli deszcz nie przestanie padać to chłopaki będą musieli odwołac zawody ..... ;// :( :( :(

Jakby się miejsce znalazło to się piszę - ja bez samochodu bo Bella coś chorowita się zrobiła... ;//
Pikero nie martw się - ja już tomahawk wykopałem i jutro odtańczę taniec słońca :mrgreen: do niedzieli się wypogodzi.

ja tez sie pisze, jak bedzie miejsce. :)

mozecie podac jakies informacje o tych zawodach? ile wpisowe? i w ktorym miejscu sie to dokladnie odbywa?

spoko tam gdzie sa zawody to w pewnym sensie tajemnica - bo sa że tak powiem małolegalne :) wpisowe 0 zł ale spoko wszyscy chętni mogą jechać zemną ponieważ właściciel toru jest moim przyjacielem co do wyjazdu to problem jest tej natury że nie waidomo czy odbędą się zawody ????? z powodu pogody .....bliższe info będę znał wieczorem jeżeli nie teraz to za tydzień będą ... polecam linki które umieściłem jednak na żywo nei do opisania :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to w tym ukladzie Rosik jak chcesz wsiadasz do mnie a jeszcze jedno miejsce jest bo moja piękna przyjmuje pięciu alfistów na raz no chyba ze cenimy wygode to jedziemy we 4 :)

Amortyzatory
Powrót