• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[155] Demontaż tunelu

bobryt

ʇɧɹqoq
Auto
OPC
Siema
Jak zdemontować plastikowy tunel między fotelami? Widziałem że pod dźwignią ręcznego jest jedna śruba, reszta na czym się trzyma?

Bonusowe pytanie: Jak zdemontować scudetto? Jest na zatrzaskach czy jak?

btw. nie ma ktoś na zbyciu mieszka od ręcznego w kolorze czarnym?

Siema
Jak zdemontować plastikowy tunel między fotelami? Widziałem że pod dźwignią ręcznego jest jedna śruba, reszta na czym się trzyma?

Bonusowe pytanie: Jak zdemontować scudetto? Jest na zatrzaskach czy jak?

btw. nie ma ktoś na zbyciu mieszka od ręcznego w kolorze czarnym?

Z przodu przy prawej stopie kierowcy i lewej u pasażera śrubawki są zdejmij obudowę włącznika przeciwmgielnych i popatrz, no i z tyłu gdzie masz nawiew na twarz po lewej i prawej od tunelu jak o czyms zapomniałem to sorry ale ogólnie chwila roboty.

A cd scudetto jest na takie jakby klamry jak dobrze pamiętam podobne do tych co szkła reflektorów trzymają, a najłatwiej zdemontuj cały "grill" ze scudetto góra na kołko śrubawki dół na wcisk i wtedy wsio będziesz widział też chwila roboty.

Z tyłu tunelu są dwie małe śrubki po bokach, a z przodu musisz zdemontować ramkę radia i tam jest jedna śrubka no i ta pod dźwignia ręcznego i to jest wszystko. A scudetto do grila jest tak jakby przytopione w kilku miejscach albo coś w tym rodzaju

Amortyzatory
Powrót