• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Dekoder VIN prośba o pomoc

JanuszC

Nowy
Auto
poszukiwany:)
Witam
Obejrzałem dzisiaj Julcię ..oferowaną w Carserwisie .Autko ma następujący numer VIN ZAR94000007385243.Czy na jego podstawie można ustalić czy były usuwane jakieś skutki wypadków lub stłuczek oraz jaka jest historia serwisowa auta?Jakie jeszcze dane można ustalić na podstawie tego numeru.Dodam ,że płatne dekodery za wiele nie oferują ..
Pozdrawiam Janusz

Witam
Obejrzałem dzisiaj Julcię ..oferowaną w Carserwisie .Autko ma następujący numer VIN ZAR94000007385243.Czy na jego podstawie można ustalić czy były usuwane jakieś skutki wypadków lub stłuczek oraz jaka jest historia serwisowa auta?Jakie jeszcze dane można ustalić na podstawie tego numeru.Dodam ,że płatne dekodery za wiele nie oferują ..
Pozdrawiam Janusz

Gdy kupowałem auto kilka miesięcy temu sprawdzałem na autobaza.pl jako ze autodna za wiele nie pokazuje. Autobaza pokazała dwa wypadki (jeden w Belgii i jeden w Polsce), kwoty na jakie były zgłoszone. Więcej chyba po vinie nie znajdziesz.

masz rozszyfrowane w dziale zakup używanej Giulietty

Autodna ..rzeczywiście za wiele nie pokazuje ..Dzięki za sugestię z autobazą

- - - Updated - - -

masz rozszyfrowane w dziale zakup używanej Giulietty
Serdeczne dzięki :)
A tak czytając Twoją wypowiedź z tamtego wątku..To chyba powinienem ponegocjować cenę tego autka żeby było to opłacalne?

o ile to auto jest w porządku to jego cena to max 60 - 62 tyś. Choć jak napisałem brak opcji bezwypadkowy. Dobre auta dealerzy rozprowadzają w mgnienia oka wśród znajomych.
Ja 2 sztuki oglądałem- w Carserwisie - obie były klepane- potem swojej kobicie 500 tke- przez telefon miała być igła wyszedł kit prawie wszędzie.

Amortyzatory
Powrót