DeeJAYRoXoR Moja Alfa 145 1.4 TS y limitowanej edycji 500

• Autor wątku Autor wątku DeeJaYRoXoR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

DeeJaYRoXoR

Guest
Witam Forumowiczow.Chcialem pokazac rowniez swoja alfe romeo 145 z 2001 roku.Autko ma silniczek 1.4 TS i pochodzi z limitowanej seri 500.Autko posiadam od niedawna i bardzo pozytywnie je oceniam.Posiada ono charakterystyczne dla serii 500 dodatkowe,bogatsze wyposazenie oraz dodatki firmy zender-lotka,progi oraz felgi 16''. Jak narazie daje jedna fotke.z czasem dam nastepne gdyz szykuje sie do malych modyfikacji zwiazanych z zabudowa naglosnienia oraz sciemnienia szyb gdyz wiecej tuningu moim zdaniem niepotrzeba.pozdrawiam

Fajniutka! Dawaj więcej fotek :mrgreen:

Pokaż jak wnetrze wyglada i z innego profilu.

Kurcze jak dla mnie 145 sa naprawde ładnymi Alfinkami...

Pozdrawiam i gratuluję Ślicznotki... :twisted:

Zupełnie jak moja. Te felgi są rewelacyjne! Jest lekko obniżona czy to tylko zasługa felg?

Bardzo ładna Alfa, w jednym z najlepszych kolorów dla tego modelu, no i ta seria 500...
Pozdrawiam.
- Rafał

Fajny kolorek, daj wiecej zdjęć.
Przyjemnej i bezawaryjnej jazdy ;)
Fajna choć dla mnie 145 jest troszke za mała.

a więc nie obniżałem jej....zawieszenie w standardzie w tej wersji jest inne i sztywniejsze.Zdjęcie srodka zrobie i tez dozuce.Wracając do wczesniejszej wypowiedzi-gdyby to byla wersja z koniczynką czyli 2.0 to był by kosmos:P no i zarazem dziura w baku przy kazdym naciśnięciu gazu:D pozdrawiam

Ładnie się prezentuje. Tylko gdzie się podziały boczne oznaczenia limitowanej wersji? :roll:

Alfa jest śliczna, felgi rewelacyjne - piszę tak bo mam takie same ;) Gratuluję dobrego wyboru - co do silnika to ciężko dorwać QV po II face liftingu. Ja wybrałem starszą Alfę po I FL ale QV, ty masz 1.4 ale nowsza w najlepszej wersji wyposażenia - coś za coś...
W QV nie jest tak tragiczne ze spalaniem, pali dużo mniej niż bmw E36 1.8 90km :D

a wiec co do oznakowan serii 500...jak kazdemu wiadomo sa one przy tylnych nadkolach i na tylnej klapie.ja kupilem alfe lekko stuknietą wlasnie w okolice tylnego nadkola i wymagalo malowania wiec naklejke zdjalem-szukalem taką by moc przykleic ale nie są one wogole dostepne wiec z drugiej strony równiez odkleiłem naklejke.zostala ta na klapie-podczas polerki samochodu bardzo mi ją zniszczyli i niewygladala ladnie.Obecznie czekam na te naklejki-robione na specjalne zamowienie wg oryginalnego wzoru.Szkoda bo wczesniej z daleka bylo widac co to za wersja wlasnie przez te czerwone oznakowanie serii 500.ale mam dokument wraz z numerem z seri.jak zeskanuje to wrzuce na forum.A tak poza tym dla mnie to niema wiekszego znaczenia ze to limitowana seria-nie za to uwielbiam to autko;)pozdrawiam

nr 298.....jak kupilem autko niedawno niewiedzialem nawet o co chodzi-dopiero pozniej zaglebilem sie w temat i sie dowiedzialem.Forum wszystkiego nauczy na temat naszych maszyn:P

fajna wersja ale motor ciut za słaby. Widzę, że masz zadatki na fotografa :) Fajnie ci wyszła ta sesja zdjęciowa, no i modelka pierwsza klasa :wink:

Amortyzatory
Powrót