Dębica i okolice

Łukasz szedlem i patrze i patrze bo tak myslalem, ze to Ty ale przez ta Twoja szybe czolowa nic nie widac.Dobrze, ze blysnales bo bym Cie zobaczyl dopiero z boku.Pozdrawiam

Panowie wie ktoś może coś na temat tej firmy http://przyciemnianieszyb.net.pl/ Chciałbym przyciemnić szyby w 166 jednak najpierw chcę zasięgnąć opinii o zakładach w okolicy i ten mi się rzucił w oczy. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą lub słyszał coś od znajomych? Na zdjęciach widać, że robili 166 jest może jej właściciel na forum?

cos slyszalem o nich.Ktos mi ich polecal jakbym chcial przyciemnic szyby ale to bylo dawno,a ja nigdy nie przyciemnialem szyb

Gdy będziecie się spotykać to piszcie, może dam rady na dosłowna chwilkę.

Panowie wie ktoś może coś na temat tej firmy http://przyciemnianieszyb.net.pl/ Chciałbym przyciemnić szyby w 166 jednak najpierw chcę zasięgnąć opinii o zakładach w okolicy i ten mi się rzucił w oczy. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą lub słyszał coś od znajomych? Na zdjęciach widać, że robili 166 jest może jej właściciel na forum?
Oni przyciemniali szyby w Luśce w 2006 r. jak została sprowadzona z Niemiec. Profesjonalna robota. Do dziś nic się nie dzieje z folią. Zresztą wielu znajomych też robiło u nich szyby. No i mucha nie siada...

Dzięki za info Ramzes. Jest jeszcze jeden zakład w Cmolasie podobno też profi robota i cena dobra więc będę musiał wybrać któryś z nich.

Polecam chłopaków z Cmolasu. Profesjonalna robota i dobre ceny

Dzięki za info Ramzes. Jest jeszcze jeden zakład w Cmolasie podobno też profi robota i cena dobra więc będę musiał wybrać któryś z nich.
Obdzwon jakie ceny tu i tu - i jak będziesz miał info napisz - sam jestem ciekaw bo w Luśce chce wymienic folię na ciemniejszą.

Dębica cena za 5 szyb - 500zł
Cmolas cena za 5 szyb - 360zł więc już wiem gdzie będę robił :)

Kogo 156 na ramkach stoi czesto pod cmentarna 33?;) Korci mnie te felgi skroic:P

Pozdrowienia dla Piotra. Nie widziałem go ale to tak na przyszłość

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Dodano po 3 minutes:

Kogo 156 na ramkach stoi czesto pod cmentarna 33?;) Korci mnie te felgi skroic:P
Wklej fotki i my lukniemy na nie

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Może jeszcze lampy tył ala Lexus? Jeździ tym dziewczyna która nie ma pojęcia o forum i nawet nie patrzy na boki w czasie jazdy, nawet dzisiaj się z nią mijalem w Pustyni.
Jeśli planujecie jakiegoś spota na weekendzie to może dam radę wpaść.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

kto nie boi sie ręki płk Putina i mi postawił dziś wycieraczkę na os Fredry?

Amortyzatory
Powrót