Dębica i okolice

Ty Włodziu a te same loga alfaholikow z tych koniczynek (czyli te takie czerwone grille/scudetta) to bys dal rade jeszcze wydrukowac tak samo jak same koniczynki?Jak tak to druknij mi kilka sztuk. Pozdrawiam
Zrobię Ci wedle życzenia może już jutro będę je miał gotowe.
Kto mi wrzucił granat do przedpokoju :). Przyznać się
attachment.php

Potrzebuje pozyczyc tuner DVB-T na 1-2 dni. ma ktos jakis "wolny" ?

Piotrek zrobiłem Ci jak obiecałem i dodatkowo masz bonus.
Jak byś chciał wcześniej to zadzwoń numerek znasz.
attachment.php

Ostatnia edycja:
nikt nie ma tunera na zbyciu na 2 dni? nawet na 1 dzien?
kwestia podlaczenia pod TV i sprawdzenia czy jest stabilny sygnal z anteny wiec na dobra sprawe jak wezme w sobote to w sobote oddam bo potrzebny mi bedzie w zasadzie tylko na godzine w domu

Pawleku jakbym mial to bym Ci pozyczyl.Mam dekoder polsatu

Piotrek zrobiłem Ci jak obiecałem i dodatkowo masz bonus.
Jak byś chciał wcześniej to zadzwoń numerek znasz.
attachment.php
kurde Wlodziu nawet nie wiesz jak bardzo mnie wyrozniles:D.Moze jutro wczesniej wroce do domu to tyrkne albo wytrzymam do weekendu:D

Niestety mam ale to TVN :(

Dodano po 2 minutes:

kurde Wlodziu nawet nie wiesz jak bardzo mnie wyrozniles:D.Moze jutro wczesniej wroce do domu to tyrkne albo wytrzymam do weekendu:D
Jakie znowu wyróżnienie :(. Po prostu mogę zrobić to zrobiłem i tyle ( jak w reklamie ):meeting:
Fajnie też wiedzieć , że kilka autek ma moje naklejki :shakehands:
Oby wytrzymały długo

Dalej cisza na temat najbliższej niedzieli ( 12,10,2014). Nie ma chętnych?

Ostatnia edycja:
Ja Włodziu w niedziele nie dam rady. Może w sobotę albo poniedziałek bym się wyrwał.

Będziemy widzieć co się będzie działo i czy ktoś się odezwie.

Piotrek tyrknij to pewniejsze

Ostatnia edycja:
To spotykamy się w sobotę bo już trzy szt. by były :)
1- Andrzej
2- Piotrek
3- Włodek

kto jeszcze na sobotę chętny?

Jak blacharz się wyrobi to będę :)

PS.
Pozdrowienia dla Czarnego widzianego przed 20 minutami pod dakolem...nie patrz tak na tego Spidera bo ludzi nie widzisz :D

UPDATE:
Nie mam co liczyć że blacharz wyrobi się przed poniedziałkiem...więc dla mnie weekend odpada.

Ostatnia edycja:
Kto czesto stoi kolo kosciolka w Nagawczynie? Jakas taka bordowo-srebna 159/166?;) U mnie sie stopniowo stabilizuje, wiec niedlugo bede wpadam na spoty;) Jak narazie najblizszy weekend weselicho;))

Jak blacharz się wyrobi to będę :)

PS.
Pozdrowienia dla Czarnego widzianego przed 20 minutami pod dakolem...nie patrz tak na tego Spidera bo ludzi nie widzisz :D

UPDATE:
Nie mam co liczyć że blacharz wyrobi się przed poniedziałkiem...więc dla mnie weekend odpada.

jakiego spidera?Nie pamietam.Rowniez Pozdrawiam pomimo, ze Cie nie widzialem.Jak wracalem do domu to widzialem dzos na Jana Pawla dziwne cos w kolorze zoltym-podobne do lotusa.Nie wiem co to ale brzmialo pieknie is mignelo rownie szybko

Amortyzatory
Powrót