Dębica i okolice

zaczyna to juz byc dla mnie nudne.Dzis znowu widziana Wlodkowa z rana na parkingu:D

Cóż Cię tak strasznie nudzi?. Chyba, że malowanie :D. Teraz przez chwilę nie będziesz mnie tam widział to będziesz miał luzik.

Ostatnia edycja:
Łukasz tak by to wyglądało
attachment.php

To jest trochę do kitu bo export z corela do formtu jpg deformuje obraz.
Rozmiary akie jak chciałeś. 18-508 plus po 1,5mm na każdą stronę na zalaminowanie aby woda nie podeszła.
Kolory np czcionki można zmienić dowolnie.

Dzięki dokładnie coś takiego miałem na myśli. Gdyby coś mi się umyślało innego będę pisał na PW.

Włodziu jest interes podrzuc mi maila do siebie.Mam fajny motyw na dekielki do felg tylko pasuje zebys to druknal jako naklejeczki. Koniczynki takie jak ma kolega magil. Pozdrawiam

Dodano po 4 minutes:

Pozdrawiam przy okazji czarna 166 przedlift na ramkach widziana na rondzie pod kosciolem Ducha w Dębicy ok.16:40 i czarna 156 przedlift widziana przed 17 pod RTV Euro AGR na ramkach.

aha i czarna 159 sedan pod kosciolem Ducha ok.16:45 i niebieskawa GT pod Jubilatka kolo Ducha po ok.17:30

Ostatnia edycja:
Włodziu jest interes podrzuc mi maila do siebie.Mam fajny motyw na dekielki do felg tylko pasuje zebys to druknal jako naklejeczki. Koniczynki takie jak ma kolega magil.

Ale jak będą jako bitmapa to mogą być na krawędziach ząbki zwłaszcza przy powiększeniu.

Piotrek, a kto Ci to wytnie? Bo sam to chyba sobie nie poradzisz:-P

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

ale to i tak sie wytnie dookola.Zerknij na maila

Mnie nie chodzi o kształt koła tylko kształt koniczyny.
tu mam coś takiego średnica 55mm, ale może być dowolna.
attachment.php

Przez ten mecz brakło mi browara :) :(
Ale warto było :dancing2:

Ostatnia edycja:
same koniczynki chyba najlepsze bo na tamtych tak napaprane.Ewentualnie jeszcze ta z klubowym logo czyli 3 w miare.Jakbys mogl to mi druknij 5 samych koniczyn i 5 z klubowym logo

rozmiar 60 mm

same koniczynki chyba najlepsze bo na tamtych tak napaprane.Ewentualnie jeszcze ta z klubowym logo czyli 3 w miare.Jakbys mogl to mi druknij 5 samych koniczyn i 5 z klubowym logo

rozmiar 60 mm
Czyli 60 mm sama koniczynka i koniczynka z logo razem 10 szt. OK ale dopiero w sobotę będę je miał.

nie no musza byc jutro:D.Zartuje, bez pospiechu.No jakbys mogl mi zrobic i tak i taki zestaw bylo by super,a jak nie to za same koniczyny bede bardzo wdzieczny

attachment.php

Panowie zna jakiegoś dobrego lakiernika w naszej okolicy ? :D

Załączniki

• WP_000370.jpg
    WP_000370.jpg
    63.5 KB · Wyświetleń: 251
kolo Stomilu masz tu jak ten CPN albo Karol Dobrowolski w Straszecinie ale sie chlopak ceni.Nie wiem jak ten kolo Stomilu

co zes kurna porobil??

Tak to jest tył, niestety ale wstyd się przyznać...we własną bramę nie trafiłem(btw. byłem trzeźwy :P) koło stomilu u brody usłyszałem 800zł... w Straszęcinie się ceni to znaczy ile bierze ?

ja za zderzak w peugeocie 407 zaplacilem tysiaka jakies 3 latatemu.Teraz nie wiem.Za palstiki wnetrza w mojej alfie(kierwnica, kokpit i obwodka mieszka)+zaprawka na dachu i malowanie zaslepki zderzaka na hak(to koluszko ktore wkrecasz do holu) cos ok.600 zl

Amortyzatory
Powrót