• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dębica i okolice

Witam sąsiadów. Od razu powiem, tak wiem nie ten dział i wiem też, że macie założony odpowiedni temat jednak pytałem tam i bez odpowiedzi, a tutaj może więcej ludzi zagląda. Widział ktoś z was ten egzemplarz? http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-...kory-alu-18-quot-CID5-IDcmzsX.html#63fe57596b albo może znacie ten komis. W weekend chce jechać ją obejrzeć, nie mam daleko bo tylko ok 160 KM ale jak by ktoś coś wiedział to będę wdzięczny. I jeszcze raz przepraszam, że nie ten temat.

Komuś chyba nie zależy strasznie na sprzedaży, bo wisi już kilka ładnych miesięcy w ogłoszeniu.

Znam właściciela. Auto ładne i zadbane. A stoi,bo do najtańszych jednak nie należy :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wybiera się ktoś do Rzeszowa w piątek ?

O ktorej planujesz wyjazd Włodek ?

Jedzie jeszcze ktoś

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

12698459_1116422358421987_2502482059350502993_o.jpg
Dzięki za spotkanie w Rzeszowie. Kto nie był niech żałuje

Kto nie dojechał tez żałuje hahaha
313.jpg

A co to się stało czy to na autostradzie ? :(

dbh Crome kupiłeś za pińcet to wystarczy juz tych okazji. Czy to jtd czy jts czy ts nie miało w tym wypadku większej różnicy. Na tygodniu bedzie wiadomo co tak naprawde sie stało,bo niby wszystko ok,ale odstawię ja na przeglądnięcie. Przyjaral sie przewód. Od razu błąd,a wiec zjechałem na pas awaryjny i zgasiłem samochód. Nie chciałem ryzykować :)

Jaki przewód ? od czego ? może starczyło go zaizolować i wykasować błąd

Nie tyle przewód,co kabel. Na 99% tak,ale po co ryzykować :D

Nie tyle przewód,co kabel. Na 99% tak,ale po co ryzykować :D

Teraz najważniejsze to znaleźć przyczynę zwarcia ( upalony = zwarcie).
Czy sobie tarł o coś, czy coś innego ( myślę, że to była przyczyna ) no i czy przy tym zwarciu nie poszło coś dodatkowo mam nadzieję, że skończy się na zaizolowaniu kabla.
Ja u siebie wszystkie kable przeglądałem i mocowałem, aby sobie nie latały, bo wtedy jest możliwość przetarcia i kłopot nagły i niespodziewany gotowy.

W połowie marca będę się wybierał do Rzeszowa na spota to może się razem wybierzemy.
Jaki masz silnik bo w opisie nie ma.

Ostatnia edycja:
Przewód tarl o ta metalowa osłonę kolektora. Ja niby tez wszystko po zakupie przeglądałem z tata,no ale czasami nie przewidzisz. 2.0 JTS

Mam nadzieję że na zaizolowaniu kabla się skończy.

Ostatnia edycja:
Ja rownież,ale zobaczymy.

dbh Crome kupiłeś za pińcet to wystarczy juz tych okazji. Czy to jtd czy jts czy ts nie miało w tym wypadku większej różnicy. Na tygodniu bedzie wiadomo co tak naprawde sie stało,bo niby wszystko ok,ale odstawię ja na przeglądnięcie. Przyjaral sie przewód. Od razu błąd,a wiec zjechałem na pas awaryjny i zgasiłem samochód. Nie chciałem ryzykować :)

Croma za tysiąc bo to je panie w TeDeIku ;)

Amortyzatory
Powrót