Dębica i okolice

Postaram się być. Godzina 19?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Niech zostanie po staremu czyli 19

Otwierał ktoś maskę przy urwanej lince?. :(

Linka naprawiona 1,5 godzinki i gimnastyka :)

ta pierwsza kiedys widzialem pod sklepem-sprzedaje pewnie osoba fizyczna,a nie komis. Ta druga stoi w Lubzinie kolo Dębicy chyba w komisie-rzucila mi sie niedawno w oczy.Tyle moge Ci pomoc

- - - Updated - - -

Otwierał ktoś maskę przy urwanej lince?. :(

tak łomem:D

- - - Updated - - -

Włodziu otworzyc Ci?

ta pierwsza kiedys widzialem pod sklepem-sprzedaje pewnie osoba fizyczna,a nie komis. Ta druga stoi w Lubzinie kolo Dębicy chyba w komisie-rzucila mi sie niedawno w oczy.Tyle moge Ci pomoc

- - - Updated - - -

tak łomem:D

- - - Updated - - -

Włodziu otworzyc Ci?

Komis sprzedaje,wzięli ja w rozliczenie,a ze zarejestrowana to często nią ktos jezdzi.

Czarna stoi w Lubzinie. To znajomy handlarz. Auto przyjechało w całości,ładne.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Piotruś łomem to do Twojej . Ty chyba tak otwierasz nawet jak masz sprawne otwieranie. Za takie porady to wielkie dzięki . Ja otworzyłem inaczej i bez szkód. Linka była cała tylko pancerz wypadł z uchwytu.

To będziemy oglądać a Ty będziesz opowiadał co robiłeś :)
Ja też opowiem jak otwierałem maskę przy urwanej lince może komuś się przyda. No i będę miał naklejki na tablice.

Damian - danone nie jechales wczoraj GTkiem od Jasla z rana? Mignela mi srebrna chyba na ramkach,a ja zakamuflowany jechalem w granatowej Alfie Rapid :-)

Chciałbym jutro podjechać obejrzeć AR GT stojącą w Dębicy. Polecacie jakąś stacje/serwis który porządnie przeprowadziłby przegląd przedzakupowy?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót