Dębica i okolice

Odświeżam bo od miesiąca nikt się nie odezwał;)

Można by zaplanować jakiegoś spota w okresie świąteczno sylwestrowym, co o tym myślicie?

Można by zaplanować jakiegoś spota w okresie świąteczno sylwestrowym, co o tym myślicie?

159 RDE02111 lub jakoś podobnie to Twoja była? Stała taka na ramkach pod Carrefour.
Jak narazie ja się pisz na takiego spota.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Czarny nie jechałes dziś między 16 a 17 ul. Staszica od rampy w stronę TC?

Czerwone GT wita debickich alfaholikow ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

378.jpg

379.jpg

2.0 JTS
Serwisowana skrupulatnie do samego końca,wszystko działa bez zarzutu. No i jak na 2005 rok w bardzo dobrym stanie. Nie chciałem poświęcać dwóch kółek,bo wtedy wpadłaby Brera albo Busso 3,2 z tym,ze GT.

Ale moze na wiosnę uda sie zmienic :D

no Busso to Busso, a Brera jest ladna:D ale Twoja bez Busso tez ladna. Witam i Pozdrawiam. P.S. dbh moglem jeschac bo jechalem tamtedy ale nie pamietam o ktorej godzinie dokladnie

Co robicie w niedzielę może o 19 pod czerwoną torebką? :). Będzie ktoś chętny?. Może Edd46 by wpadł byśmy pooglądali?

Jak tylko bede na miejscu to chetnie.

Zapraszamy wszystkich właścicieli i entuzjastów samochodów marki Alfa Romeo oraz innych włoskich marek na spotkanie :) Spotykamy się w niedzielę 06.12 o 17:00 na parkingu dyskontu Czerwona Torebka , w Dębicy , ul.ks.Nosala 10. Główną atrakcją spotu będzie możliwość obejrzenia legendarnej Alfetty GTV6 (kolegi Raidera).

wydarzenie na FB - https://www.facebook.com/events/853466564768737/

Do zobaczenia :)

PS.Skoro Dębica nie chce przyjechać do Rzeszowa to Rzeszów przyjedzie do Dębicy ;)

- - - Updated - - -

Jeśli możecie to wpadnijcie na 17-tą . Jesteśmy umówieni z Raiderem i jego Alfetttą ;) Najwyższa pora spotkać się w większym gronie. Przyjedzie sporo ludzi.

No to Panowie kto bedzie obecny ? Ja sie troche niestety spóźnię,ale postaram sie dotrzeć.

Ja o 17 będe

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Serdecznie dziękuje za spotkanie przede wszystkim ukłony w stronę Roberta za organizację dzisiejszego spotu.

Ps:
Właśnie szczęśliwie dotarłem po dzisiejszych przygodach:)

Amortyzatory
Powrót