• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dębica i okolice

jak zauwazyles mi nie potrzeba zblizenia:D

To wcale nie było dla Ciebie. :)
Wiem , że masz sokole oko. :)

Jutro spotkanie o 19.00 czerwona torebka oby było nas tyle jak na fotkach lub więcej.:D

Ostatnia edycja:
Muszę zdobyć taki próg spowalniajacy

przyznawać się kto wczoraj pucował 159 rde 02... na myjni na sandomierskiej około 17.25? :> i znowu Andrzej widziany w pustyni, nawet 2 razy dzisiaj między 17.25, a 17.40 :)

Sorry chłopaki ze mnie niema ale dzisiaj od 6 rano byłem w trasie, dopiero wróciłem do domu.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

bylem o 18:55, nikogo nie bylo, poczekal pare minut i odjechalem

A ja pozdrawiam kierownika alfy GT widzianej w Zawierzbiu kolo Wisniewskiego o 16;25;)

Pawel tak to jest sie z nimi umawiac. Włodek pewnie znowu sie opil w garazu:D, a resztaz listy olala sprawe:D
Coś masz tym piciem. Ja ty sie oipjasz to nie znaczy ,że wszyscy tak robią. Byłem o 19.03 i nie było nikogo.

Czarny pije wino Bieszczady:-P
Ja chciałem przyjechać, ale miałem ponad 600 km za kierownica zrobione a żonie i tak się dosyć naraziłem.

Czarny pije wino Bieszczady:-P
Ja chciałem przyjechać, ale miałem ponad 600 km za kierownica zrobione a żonie i tak się dosyć naraziłem.

a powiem Ci, ze zgadles bo mam 2 szt. w barku z podpisami Siczki i Dżordża z KSU:D

Dzisiaj przyjedzie ktoś pod Torebkę na 19?

Amortyzatory
Powrót