Dębica i okolice

Na pewno kolorek pozostanie bez zmian. Mnie też się on podoba i jest strasznie praktyczny. Mam nadzieję , że będzie wyglądać jak nowa. :) . A jak nie to znowu poprawka do oporu :).

Fajnie było Was widzieć. Dzięki:). Fotki super choć moja słabo widoczna to jest REKLAMACJA :)

Zbieramy chętnych na następne spotkanie ale w większej ilości uczestników . Termin do ustalenia oby to nie była niedziela.

Zrzucam winę na Czarnego- to jego czarnula tak się rozpycha na zdjęciach

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dodano po 2 minutes:

jest dzisiaj jakis meczyk??

Dodano po 3 minutes:

patrz tutaj Krzysiu :D http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140611/BIESZCZADY00/140619917

Mnie czasy KSU kojarzą się raczej z niedrogim winem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dodano po 5 minutes:

Czarny o takich cudach mówiłem wczoraj
https://www.facebook.com/OnyxxDetai...9123836122095/794176660616811/?type=1&theater

Ostatnia edycja:
no o tym samym myslalem Krzysku.Widzialem to na Fejsie.Nie wiem czy to nie kolegi z RZ weloo bo on ma czarna Ti.

Włodziu dzis nie stales przed 14 pod Stomilem na swoim parkingu??

Dodano po 2 minutes:

dobrze mowilem to jest weloo.Wlasnie dopytalem

Ostatnia edycja:
Włodka nie widziałem, ale moja stała na tym parkingu za drogą, dobrze widoczna z ulicy. Może to właśnie moja widziałeś a nie jego?

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

A pewnie za ta zieloną budką, po stronie Stomilu. Zauważyłem ze czasem parkuje tam identyczna jak Włodka, ten sam kolor. My zwykle stawiamy w tym samym miejscu za drogą, na wprost wjazdu na główny parking Stomila.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
no za droga na wprost wjazdu na glowny parking stala-na tym takim malym parkingu chyba z trelinki(od Kępy)i tego dawnego hotelu KS Wisłoki co teraz te czornuchy mieszkaja

Stały tam obydwie ja trochę później dojechałem a wcześniej odjechałem przez to mnie Andrzej nie widział.
Moja równolegle do drogi aby była bardziej widoczna i zasłaniała Andrzeja :)

Ostatnia edycja:
attachment.php

Kolega Czarny_28 z wizytą w Rzeszowie :) Do następnego razu :)

Załączniki

• 20140617_173354.jpg
    20140617_173354.jpg
    96.8 KB · Wyświetleń: 442
hahahaha no mam nadzieje Robson, ze zawsze tak bedziecie uwieczniac moje wizyty fotka w tym temacie:D.To jakies siweto bylo??

Nie. To tylko zachęta dla kolegów z Dębicy żeby nas czasem odwiedzali, i vice versa.

Trzeba tchnąć nieco życia w Alfaholików z Podkarpacia, zrobić zlot Podkarpacki itp ;)

Serdecznie Was wszystkich zapraszamy 29-go. Tym bardziej że macie wygodny dojazd A4. Niedługo wrzucę oficjalne info.

Dodano po 3 minutes:

Co do zdjęć - zawsze jakieś są robione. Więc ilekroć będziesz zostaniesz uwieczniony ;)

Ostatnia edycja:
Włoskie Podkarpacie i Podkarpaccy Alfaholicy serdecznie zapraszają na zlot/grill, który rozpocznie się w najbliższą niedzielę (29.06) o godz. 16.30 w Głogowie Młp.(12 km na północ od Rzeszowa) na parkingu koło basenu (ul.Parkowa).
Wszyscy entuzjaści włoskiej motoryzacji mile widziani (Alfa Romeo , Abarth , Fiat , Lancia , Maserati i inne) :)

Pozdrowienia dla Anny Raider:D ktorej alfe widzialem dzis ok.8:30 zaparkowana pod piekarnia kolo parku jordanowskiego

Cześć Piotrek wzajemne pozdrowienia.
Wybiera się ktoś jutro do głogowa?

Witam, witam
Chciałbym się przywitać z lokalną społecznością ;) do zobaczenia na Dębickich drogach i pewnie na jakimś spocie.

Amortyzatory
Powrót