• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Darek Alfa 159 Sedan

Daro0905

Nowy
Auto
Alfa 159 1.9 JTD-M
No więc wrzucam moją nową skarbonkę :E

Alfa Romeo 159
Wersja Nadwozia: Sedan
Silnik: 1.9 JTDm 150km
Rok: 2005
Przebieg: 217K
Wyposażenie: Między innymi oryg. Bixenon, podgrzewane i elektryczne fotele, bluetooth, czujniki parkowania przód tył, lusterko fotochromatyczne, 3 strefowa klimatyzacja, i wiele innych rzeczy o których istnieniu pewnie jeszcze nie wiem :P

Parę słów o aucie jest to polski salon, alfa zostawiona w rozliczeniu w salonie citroena.
Masa faktur z wymian głownie w aso wymienione między innymi sprzęgło z dwumasą, korekcja wtrysków zawieszenie itp każda faktura na około 2tys. a jest ich cała teczka więc nie auto typu: "panie nic nie dokładałem nie psuje się"

Wiedziałem że jest do roboty turbo ponieważ było całe zaolejone ale było na gwarancji i teraz jest już nóweczka turbo zamontowane
"zamiast uszczelki ktoś zamontował turbo na silikonie i puszczała olej" :E

Płany to felgi, może radio z navi, i kosmetyka czyli pranie oklejenie zdartych gum od paznokci itp.

Mam foto narazie tylko z aukcji allegro więc wrzuce inne jak się polepszy pogoda .

Można hejtować :D

O, czujniki parkowania z przodu ładnie. :D
A bixenonu w 9kach nie było, co najwyżej xenon. :P

to wytlumacz od razu koledze zasade dzialania ;)

W życiu bym nie powiedział, ze w 159 ta przesłonka w soczewce w światłach mijania się podnosi.... Serio :D Znam zasadę działania, ale byłem święcie przekonany, że za długie odpowiadają tylko te "wewnętrzne" oczka.

Amortyzatory
Powrót