• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Daevit 166, 3.0 V6 24V Super

Daevit

Nowy
Auto
Brera 3.2 JTS Q4, Stelvio QV
Nalatane 140 tys. Zawieszenie Eibach Pro Dumper, ospojlerowanie Zender.
Felgi fabryczne 17".

co mozna powiedziec jak nie bella? :D
teraz zapraszam do konkursu :)

fajniutka..tylko kurcze ten kolorek jakoś mi niepodchodzi do auta takiej klasy.. :roll:

Dokładnie jest zajeb...., miałem okazję zobaczyć ją na żywca i usiąść za sterami.Kolor na żywo prezentuje się naprawdę fajnie.

Ja uważam że kolor super. Odcień czerwieni a jednocześnie elegancki, bardzo pasuje do samochodu :) Zresztą jak całe autko.

Kolorek piekny :)
Całe autko jest niesamowite, no i ten zawias, pewnie jest przyklejona do drogi :mrgreen:
No i słyszałem ze bardzo szybka :) 240km/h?? :mrgreen:
BOSKA!!

Piękne autko...tez planuje moje zglebować i zapodać ładna fele...bede dązył do takiego wyglądu jak Twoj.pozdro

Cholercia, te ospoilerowanie baaardzo dużo dodaje :shock: Ile toto może kosztować??

Sysio166 napisał:
Cholercia, te ospoilerowanie baaardzo dużo dodaje :shock: Ile toto może kosztować??

O ile sie nie myle to gdzies widzialem na Alle...albo na Ebay'u...zabij mnie ale nie pamietam ile to kosztowalo...

natknalem sie niedawno na adres firmy, ktora sprzedaje takie czesci ( niestety teraz go nei podam bo mam na 2 komputerze) i z tego co pamietam bylo mniej wiecej tak :

- przod -> ok 1100zl
- progi -> ok 700zl
- tyl -> ok 1500zl

ceny moglem troche przerysowac w jedna albo w druga strone , dokladnie w tym momencie nie pamietam

masz nosa Sysiu , wlasnie na tej stronie bylem jakis czas temu :)

Widać iż jest zrobiona z głową i ze smakiem,bez zbędnych pierdół

Amortyzatory
Powrót