• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Czy w Lublinie sa jakies spoty?

oby nie 7 -04 lub 15- 05 to jestem na 100%

W weekend majowy pewnie też niektórym nie będzie pasowało to możne 13-14?

Będziemy analizować różne terminy, kwiecień jest trochę jeszcze chłodny , w maju większe prawdopodobieństwo że z ogniska nie wrócimy przeziębieni . Celujemy w maj , po prostu majówka , ale długi weekend z tego co mi tu na PW popisaliście odpadnie bo każdy mam jakieś rodzinne plany itp. Termin ustalimy najpóźniej na początku marca.

Wiatam, LKAR 1 kwietnia jedzie na Wloska Wiosne, wszystkie informacje na temat wyjazdu beda na forum oraz na grupach na face.

Gdzie jedzie ?

P 9

Piotrek za brak orientacji siedzisz na tylnej kanapie do Rzeszowa :D

Czyli cała konapa moja , wychodzę w to .

No to mamy co najmniej 3 osobową delegację lubelskich AH + koledzy z LKARu też jadą więc trochę lubelskich blach będzie. Zachęcamy tych nie zdecydowanych....

I ja czekam na jakieś spotkanie ;)

Powoli ustalamy termin w maju ale nie będzie to na pewno długi weekend majowy, może jakiś dzień z weekendu 6 lub 7. V . Większość będzie wypoczęta po długim weekendzie a tydzień pracy będzie krótki więc nie będziecie zmęczeni. Komuś pasuje?

6 będzie lepszy bo już chyba sezon komunijny się zacznie

P 9

Ostatnia edycja:
A tak na poważnie to ilu chętnych jest na takie spotkanie?
Bo szczerze mnie spotkanie pod mostem czy na parkingu w supermarkecie nie interesuje.
Ale gdzieś w lesie przy ognisku ,grillu to tak.

P 9

Ja jestem chętny. I też bym wolał przy t jakiegoś grilla :D niż spotkanie na 30 minut pod Tesco ;)

bardzo chętnie ale jeśli to będzie 5-7.04 to ja odpadam.
Zarezerwowałem tydzień temu apartament w Zakopcu , na wiosenny wypad z kumplami :(

6 będzie najlepszy bo :
- komuniści nie będą ściemniać bo jest to sobota ( no chyba że jadą do Szczecina)
- krótki tydzień pracy 1 poniedziałek i 3 środa maja są wolne ustawowo więc nie będzie wymówek że okna do umycia w domu, że żona zmęczona i trzeba dziecka pilnować itp. (zresztą można żone i dziecko zabrać - będzie kulturalnie tylko lekkie napoje alkoholowe do grilla zapewnione, kierowcy nie piją wieć zabierać zapasowych driverów, każdy kto bez zapasowego kierowcy się napije traci kluczyki żeby było jasne :D )
- przed 1 maja jest jeszcze sobota i niedziela , wiec już każdy się może zorganizować (na okres 7 dni poprzedzających 6 maja aż 4 są wolne).
- każde auto włoskie mile widziane :) Ferrero rosche , widelec , byki , Fiat , Lancia i Alfa jak najbardziej
- obowiązkowo zabieramy dobry humor , futrujemy samochody , jak będzie padać trudno , ale zdjęcie grupowe z czystymi autami wychodzą lepiej wiec lepiej je umyć
- endriu73 bardzo słabo że Cię nie będzie :/ , Twoja 159 byłaby ozdobą spotkania i miałaby szanse w konkursie elegancji.
- przewidziane dwie konkurencje : konkurs elegancji i najstarsze włoskie auto , drobne nagrody zapewnione!

Ostatnia edycja:
Może by tak jakieś wydarzenie na stronie fb zrobić? :)

W konkursie na rat-style mialbym szanse. Co prawda dlugi weekend spedze na drugim koncu Polski ale moze uda mi sie zameldowac. Na fb warto stworzyc wydarzenie i wrzucic ogloszenie na facebookowa lubelska grupę.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót