czy tęsknisz za autem

• Autor wątku Autor wątku kolorowy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
czyli hmmm ? jednym slowem jest ugotowany ?

Auto będzie w moich oczach warta 12 a ja dostane tysiac zł :( .
A więc hmmm hu*** zajeb** młotkiem goscia co mi wpierdzieli w auto :(

hmmm jednym słowem jeździmy HEBLAMI ze ZŁOMU :(

Toście mi zwalili Piątek :(

Chyba ją złoże tak jak jest i tyle :P hahhahaha

więc tak autko śmiga ale cena naprawy mnie zabiła 6000tyś zł za zrobienie rozrządu poraszka

więc tak autko śmiga ale cena naprawy mnie zabiła 6000tyś zł za zrobienie rozrządu poraszka
Tyle to chyba za kapitalny silnika po zerwaniu paska :P

Ja ostatnio jak robiłem sprzęgło itp. musiałem w międzyczasie tłuc się autobusami, to cholernie tęskniłem za autkiem - jedynym plusem tych wielkich, powolnych kryp, jest to, że od czasu do czasu jakaś urocza dziewoja odwzajemni uśmiech :D

Click od 6 Listopada bez Alfy :(
Znając życie będzie szkoda całkowita :( Swietne auto... 4.5 lata z Nią a tu nagle cos takiego, nawet awaryjna nie była :( Trudno... życie

Ja tęskniłem jak sprzedałem swój motor, po 3 dniach od sprzedaży miałem typowe zachowanie człowieka na głodzie ; p

Ja ostatnio jak robiłem sprzęgło itp. musiałem w międzyczasie tłuc się autobusami, to cholernie tęskniłem za autkiem - jedynym plusem tych wielkich, powolnych kryp, jest to, że od czasu do czasu jakaś urocza dziewoja odwzajemni uśmiech :D

Tu masz kolego racje :)

No i ja za autkiem tesknie, choc mam je krotko, mam nadzieje, ze juz niebawem bedzie znow jezdne :)

Tu masz kolego racje :)

No i ja za autkiem tesknie, choc mam je krotko, mam nadzieje, ze juz niebawem bedzie znow jezdne :)

moja już stoi trzeci miesiąc.. a to wszystko przez głupią chłodnice, ktora nie moze byc jakas zwykła tylko kombinowana.. w poniedzialek chlodnica ma być, ale mnie nie będzie żeby ją zalozyć.. i dalej kicha

To Ci kolego wspolczuje, moja stoi od 11.11 i juz mnie to.... denerwuje, mam nadzieje, ze za okolo tydzien bede znow smigal. Ale trzy miechy. dlugo, podziwiam cierpliwosc.

Amortyzatory
Powrót