czy te felgi będą się nadawały do 147 ?

a co to za firma tych felg ? nie chce kupić jakiegoś syfu.. jescze takie pytanie czy pasowały by felgi z rozstawem 5x100 ? czy tylko 5x98

widzialem tez rozwiazanie za tuleka plywajaca byla juz zamontowana w feldze bardzo sprytne :)

a nie lepiej znaleźć coś z oryginalnych wzorów? moim zdaniem, fabryczne felgi najfajniej pasują do 147, a jest w czym wybierać.. Poszukaj tzw. tristarów albo coś z GT wieloszprychowego :)

tristary do 147 pasują idealnie:
tristar1.jpg

czy mógłby się ktoś więcej wypowiedzieć na temat tych felg ?
nie wiem czy więcej ale :
1500 za coś niewiadomego producenta z 10 dziurami ...
za 1200 gołe alu 17" do 147 to sobie powybierasz
no chyba że org nie bardzo ci pasują

Tak jak napisał bocian - producent nieznany, trwałość i wytrzymałość wątpliwa. Za 1500zł komplet 17" felg to ja bym sobie je darował. Naprawdę jest dużo ciekawszych felg w tej cenie i to znanych producentów gdzie trwałość i wytrzymałość będzie wiarygodna.

pierwszy link - fajne
ale poszukaj nawet u nas w bazarze org. ( bo te z linku to podróbki raczej są )
używki w tym wzorze org są do kupienia za ok 1200zł ( czasem mniej , czasem więcej )

a ty koniecznie chcesz nowe ?

a co to za firma tych felg ? nie chce kupić jakiegoś syfu.. jescze takie pytanie czy pasowały by felgi z rozstawem 5x100 ? czy tylko 5x98

chujówka chińska proszę tego nie kupować . Kupiłem w ubiegłym roku we wrześniu i na dzień dzisiejszy sa już zdeformowane . Jeżeli masz małe miejskie autko ze słabym silniczkiem i zaaplikujesz na nie oponę o profilu 60 to można od biedy na tym jeżdzić . Ja kupiłem 18 cali ,opona profil 40 i już są pogięte . Przy prędkościach powyżej 140 kmh zaczynają się wibracje w układzie kierowniczym + telepanie karoserii . Nie polecam wyrobów Alucenter do mocnych aut .

Najlepiej uzyskaj taką informację od sprzedawcy i to na piśmie!
Kiedyś miałem taką akcję z 18 do 159. Wg katalogu wszystko miało być malina. Oponki , wyważenie itd - jak przyszło do zakładania przodów okazało sie , ze brakuje dobrych 2 cm.
Była awanturka ze sprzedawcą ale na szczęście wszystko miałem na mailach. Jeśli fela nie jest oryginalna to najlepiej przymierzyć na aucie i to z oponą.

ja mam w swojej tristary i wg mnie wygląda super tez chce kupić na zimę takie same(z tego względu ze dostałem od sprzedającej komplet opon zimowych na 17") ja mam na profilu 45 i jak na razie nic im sie nie dzieje :) polecam

nie musza być nowe,(mowie o tych http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-17-5x98-alfa-romeo-147-156-164-gdynia-i1997640184.html )ale musza być w dobrym stanie i najlepiej 17 calowe .. te chyba najbardziej mi się podobają..

no i właśnie te z tego linku to wg mnie ( nie znam się ) to podróbka bo org w tym wzorze nówki to już chyba niedostępne ( no chyba że ktoś kupił jakiś czas temu i trzymał w piwnicy )
poszukaj tego wzoru ale org. uzywki w dobrej cenie ( były nawet u nas w bazarze po ok 1000-1200zł )

Amortyzatory
Powrót