R
Robert3029
Guest
Witam...mam pytanie bo różne wersje słyszałem...czy głowica w alfa romeo 166 benzyna jest kolizyjna czy nie? chodzi mi gdy pęknie pasek rozrządu..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jednostka JTD?
Ja się pytam bo mnie się już raz pasek zerwał + spalony kompresor klimy i raz rozpadła się jedna z rolek :/ a silnik dalej jeździ po złożeniu do kupy. Więc może jednak nie ? Rozumiem fart ale dwa razy ???
Ja się pytam bo mnie się już raz pasek zerwał + spalony kompresor klimy i raz rozpadła się jedna z rolek :/ a silnik dalej jeździ po złożeniu do kupy. Więc może jednak nie ? Rozumiem fart ale dwa razy ???
To na pewno koledze strzelił pasek ale nie rozrząduCzy aby na pewno piszesz o pasku rozrządu? Jak tak to zacznij grać w totka
Redek ale serio pytasz czy jaja robisz?Kurde no jak nie rozrządu ? Teraz zgłupiałem. To ile tych pasków tam jest ? Strzelił ten gruby pasek po lewej stronie silnika co nachodzi na kilka rolek i kompresor klimy. To nie rozrząd ?