Czujnik ilości oleju

Marcino20

Nowy
Auto
AR 159 1.9 JTD 16V
Witam,

Teoretycznie można sprawdzić jaki jest poziom oleju w silniku, ale albo ja cos zle robie albo nie wiem jak? :eek:

Przekrecam kluczyk w pozycje MAR klikam kilka razy az dojde do services tam jest poziom oleju i wyskakuje mi komunikat zebym spojrzal w instrukcje obslugi czy cos takiego, pokazuje mi tylko ile km pozostalo do okresowego przeglądu.

Jeszcze drugie pytanie jest mozliwosc wyswietlenia temperatury wewnątrz auta aktualnej? Komputer po FL.

po prostu przekręć kluczyk w MAR i nic nie dotykaj , po chwili podczas diagnostyki pokładowej sam wyświetli poziom oleju (takie prostokąciki) ;

nie ma możliwości wyświetlania aktualnej temp wewnątrz auta , możesz tylko ustawić w panelu klimy żądaną temp

po prostu przekręć kluczyk w MAR i nic nie dotykaj , po chwili podczas diagnostyki pokładowej sam wyświetli poziom oleju (takie prostokąciki) ;

nie ma możliwości wyświetlania aktualnej temp wewnątrz auta , możesz tylko ustawić w panelu klimy żądaną temp

Kolego przekręcam kluczyk, pokazuje mi się logo AR następnie napis check active kilak sekund i wskakuje data i temperatura i nic się nie dzieje, jak odpale po tym to tylko check OK. Czy przywrócenie ustawień fabrycznych coś pomoże?

Amortyzatory
Powrót