• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Czujnik IAT

K

karoloz

Guest
Witam. Czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć jakiego koloru jest kabelek od czujnika IAT mam zamiar przetestować ten rezystor z allegro bo go posiadam długo tyle że się rozmyśliłem wcześniej z założeniem oraz angielski chip podobno też w nim się znajduje rezystor

http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-Romeo-156-2-0-TS-ECU-Piggyback-Mod-Tuning-Device_W0QQitemZ230329800998QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item230329800998&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A2|39%3A1|240%3A1318

Proszę o pomoc

Co to wogóle za wynalazek? Pytanie czy napewno chcesz to u siebie montować?

Jesli chcesz chipowac jtd to rób to profesjonalnie. Jesli chcesz usprawniac benzyniaka, zamontuj kompresor, przebuduj dolot, wydech, kup porządne swiece, przewody, zatankuj dobre paliwko i bedzie git...

Jakis czas temu widziałem rezystory na Allegro które podpinało sie do czujnika temperatury i dodawało to 10 KM:)

Wg mnie szkoda kasy na to...

Pozdrówki

Co do silnika to mam 2.0 benzynę, chcę po prostu to przetestować jeśli się sprawdzi to to zostawię, ale problemem jest znalezienie tego kabelka odpowiedzialnego za temp. powietrza.

Amortyzatory
Powrót