• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Części karoserii

ssslash

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta QV 2011
Zrobiłem małą krzywdę mojej Giulietcie QV - wgniecione i przerysowane prawe przednie drzwi i przeorana listwa progowa. AC mam niestety kosztorysowe, więc wycenili mi to jakoś podając m. in. części zamienne i ich wycenę: poszycie drzwi i listwa progowa, obie za 500 zł z hakiem. No i dodatkowo lakier, robocizna itp. Czy jest w ogóle możliwość dostania gdzieś takich części nowych?

Zrobiłem małą krzywdę mojej Giulietcie QV - wgniecione i przerysowane prawe przednie drzwi i przeorana listwa progowa. AC mam niestety kosztorysowe, więc wycenili mi to jakoś podając m. in. części zamienne i ich wycenę: poszycie drzwi i listwa progowa, obie za 500 zł z hakiem. No i dodatkowo lakier, robocizna itp. Czy jest w ogóle możliwość dostania gdzieś takich części nowych?

Poszycie drzwi to tylko w ASO.

Szukaj w kolorze używki na podmiane.

Jeśli zamawiasz wysyłkowo to tak zazwyczaj jest. Dlatego najlepiej osobiście kupować nawet kosztem dojazdu. Zawsze to będzie ori część w oryginalnym malowaniu. Jednak wiadomo jak to z częściami używanymi i sprzedawcami...

Amortyzatory
Powrót