Alces1 pamiętasz może jaka mniej więcej grubość ścianki w tych nakładkach pytam ponieważ przy zimowych alufelgach 16'' mam tak małą lukę między zaciskiem a obręczom że szok z letnimi 18" napewno nie będzie problemu ale jednak wolał bym wiedzieć....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
ja miałem je do zacisków przykręcone. Montowanie "na silikon" do mnie nie przemawia.Z tego co znalazłem w necie, to montuje się je na silikon. Jak wygląda później temat demontowania, np przy zmianie klocków?
Przy 16" nie ma szans ich założyć. Minimum to 17", ja miałem przy 18".Alces1 pamiętasz może jaka mniej więcej grubość ścianki w tych nakładkach pytam ponieważ przy zimowych alufelgach 16'' mam tak małą lukę między zaciskiem a obręczom że szok z letnimi 18" napewno nie będzie problemu ale jednak wolał bym wiedzieć....
Rozmiaru nie znam, ale wiem, kto zrobi dla Ciebie naklejki: http://www.forum.alfaholicy.org/pozostale/54350-naklejki.htmlWitam, proszę o rozmiar naklejek/napisów "alfa romeo" na zaciski przedliftowe przód i tył, i jeżeli to możliwe namiar na osobę która takie może sprzedać. Dzięki!!!
Zapytaj kol. Omen lub GrzesiekK.Wie ktoś czy kompletny przedni zestaw zwrotnic z zaciskami brembo i tarczami od 156 GTA(2003r) bez problemu wpasuję w 156 2,4 jtd(2002r)????
proponuję zakup kpl zestawu nawet pod tarczę 330mm. 32mm u george11 - i żadnych zwrotnic nie trzeba wtedy wymieniać