Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czy może ktoś polecić jakąś dobrą i sprawdzoną farbę w sprayu do zacisków
Rafała zapytaj o nakładki, może bedzie miał do sprzedania.nakladki??A gdzie takie mozna dostac??Tez myslalem zeby sobie malnac moje zwykle zaciski na czerwien.Zawsze to fajniejszy efekt
tylko ja juz ponad miesiac czekam na podsumowanie kosztów mojego zamówienia...
na Allegro.plnakladki??A gdzie takie mozna dostac??
Mam takie same i pomalowałem na czerwono tylko bo napisy, które zamówiłem nie zmieściły się. Pewnie mniejsze by weszły al enie wiem na ile to byłoby widoczne...
Czarne wg mnie efektu nie zrobią ale co kto lubi![]()
Te nakładki ze zdjęcia powyżej były moje.Jestem zaskoczony tymi plastikowymi nakładkami, nawet nie wiedziałem że coś takiego istnieje. Jest ktoś na forum i ma coś takiego założone ? Jak się prezentuje ? Jak z odprowadzeniem ciepła i brudem z klocków... itp?
Możesz sobie kupić nakładki na zaciski. Ewentualnie pomalować sam na czerwono, ale napis Alfa Romeo to na oryginalnych przedliftowych chyba się nie zmieści.
Z tego co znalazłem w necie, to montuje się je na silikon. Jak wygląda później temat demontowania, np przy zmianie klocków?Te nakładki ze zdjęcia powyżej były moje.
Sprawowały się całkiem fajnie. Pierwotnie był na nich napis "brembo", ale to była moim zdaniem profanacja, więc zmieniłem napis na "alfa romeo".
Miałem je założone jeden sezon. Nic się z nimi nie działo, w niczym nie przeszkadzały, nie stopiły się, ani żadne takie historie. Na mojej 159 wyglądało to jak na zdjęciu poniżej. Sprzedałem je, bo zamontowałem zaciski brembo, jak na zdjęciu poniżej.
Pozdrawiam.
- Rafał