maczete
Nowy
Siemka ;p Moją Alficzkę posiadam od około 2 miesięcy.
Autko jest z lipca 2007 roku. w 2009 zostało sprowadzone z Czech gdzie zrobiło 102 000.
Następny właściciel w Polsce zrobił 24 000 i posiadał je jako auto na wakacje i weekendy gdyż na co dzień miał auto służbowe.
Aktualnie ma przejechane lekko ponad 130 000 km i poza piszczącym czasami i dzwoniącym prawym hamulcem oraz niesprawną mimo serwisu klimatyzacją nic się nie dzieje. Aktualnie zajmuję się hamulcami i prawdopodobnie jutro będzie to naprawione
Autko stoi na alu 18" sygnowane AR i kapciach:
Przód 235/45 Continental SportContact2
Tył 245/40 Pirelli Cinturato p7
Kolorek jak widać Czerwone ROSO (nie jestem specjalistą by pozdać czy to jest lakier z dodatkiem miki czy pastelowy ;p)
Progi są też nie do końca fabryczne.
Spalanie waha mi sie w miejskiej opcji około 7,5/8 litrów na 100 km
a w trasie około 5,5l/100km
W planach mam:
-Wymiana kompletu hamulców z Przodu
-Podniesienie mocy z 120 km na około 150/160 km
-Dywaniki z czerwonymi obszyciami i grawerką
-Wymiana oryginalnego radia na jakąś nawigację (dokładniej nie wiem jeszcze)
Więcej nie planuję póki co bo jeszcze mam inne wydatki typu motocykl który remontuje ;p
Do zobaczenia na trasie !!
Autko jest z lipca 2007 roku. w 2009 zostało sprowadzone z Czech gdzie zrobiło 102 000.
Następny właściciel w Polsce zrobił 24 000 i posiadał je jako auto na wakacje i weekendy gdyż na co dzień miał auto służbowe.
Aktualnie ma przejechane lekko ponad 130 000 km i poza piszczącym czasami i dzwoniącym prawym hamulcem oraz niesprawną mimo serwisu klimatyzacją nic się nie dzieje. Aktualnie zajmuję się hamulcami i prawdopodobnie jutro będzie to naprawione
Autko stoi na alu 18" sygnowane AR i kapciach:
Przód 235/45 Continental SportContact2
Tył 245/40 Pirelli Cinturato p7
Kolorek jak widać Czerwone ROSO (nie jestem specjalistą by pozdać czy to jest lakier z dodatkiem miki czy pastelowy ;p)
Progi są też nie do końca fabryczne.
Spalanie waha mi sie w miejskiej opcji około 7,5/8 litrów na 100 km
a w trasie około 5,5l/100km
W planach mam:
-Wymiana kompletu hamulców z Przodu
-Podniesienie mocy z 120 km na około 150/160 km
-Dywaniki z czerwonymi obszyciami i grawerką
-Wymiana oryginalnego radia na jakąś nawigację (dokładniej nie wiem jeszcze)
Więcej nie planuję póki co bo jeszcze mam inne wydatki typu motocykl który remontuje ;p
Do zobaczenia na trasie !!