• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

czas na moja wloszke

Auto
alfa 156 2,4jtd
jak ja kupilem wygladala tak P270210_15.260001.jpg dostala alu 16P031009_17.140001.jpgzwiedzilem bella kilka spotow w gorzowie poznaniu osnie lubuskim a takze w bydgoszczy mam ja 3 lata i doszedlem do wniosku ze czas troche ja zmienic dostala 17 fele nowy kolor progi i lampy wyglada tak DSC_0001.jpgDSC_0002.jpgDSC_0003.jpgDSC_0004.jpgDSC_0005.jpgDSC_0006.jpgDSC_0007.jpgDSC_0008.jpgDSC_0009.jpgDSC_0010.jpgDSC_0011.jpgna przyszly rok planuje obnizenie jej i skore do srodka i modyfikacje silnika narazie 136km czyli standardowo 2,4 jtd srodek wymienione drewno na skore i karbon DSC_0013.jpg

Załączniki

• DSC_0012.jpg
    DSC_0012.jpg
    126.9 KB · Wyświetleń: 174
Bardzo ładna, zadbana. Faktycznie obniżenie aż się prosi. Moim zdaniem brakuje jeszcze napisu 156 pod tylną lampą i zupełnie nie pasuje siatkowe scudetto...
Pozdrawiam.
- Rafał

O tej siatce to mu wszyscy trąbią....... ale groch o ścianę. Obniż w końcu ten wóz drabiniasty. A kolorek i "błysk" nowego lakieru..... poezja.

piekne kola.. jak nie uda mi sie na gta uzbierac to wlasnie cos takiego chce na lato :D jedyne co mi sie nie podoba to grill w srebrnej wyglada on bardzo ladnie ale do czarnej dalbym taki jak u siebie mam albo standard :D ale wiadomo kwestia gustu !
Ps. dobrze rozumiem ze ja malowales ? ile cie wynioslo i czy cale auto ? bo ja chce polozyc nowy lakier na swojej gdyz schodzi mi klar na zderzakach i dachu niby male ogniska ale wole zrobic to za wczasu poza tym bede wymienial progi :P

grill bedzie pomalowany na czarno a calosc z konserwacja podlogi i progow 2700 zl chyba nie duzo

A co sie stalo z zenonami ? Bo na pierwszych zdjeciach chyba sa, a na ostatnich juz nie ?

Na szprychach super ;) a co do obniżania zależy gdzie jeździsz:D ja miałem obniżoną dość sporo fajnie wygląda ale po Polsce różnie się jeździ:P ale -30 mm daje rade a poprawia znacząco wygląd;) a jak bys chciał sprężyny na minus 40 albo 50 nie wiem dokladnie;P bo po demontażu to farba z nich zeszła ale oddam pół darmo

Fotka0296.jpgpo namowach dostala jakis czas temu grila ala alces i juz mam tylko musze przelozycFotka0294.jpg a takze nowe butki fulda sportcontrol 17/215/45 ;) za te czerwone skorki podziekowania dla kolegi micha35 byl je zaklepal i przywiozl :oz poznania. jak przeloze wstawie zdjecia

Jak miałem te fele w poprzedniej 147 to koles na światłach w Krk mnie zaczepił i powiedział..."Ale fele to masz ku*** koty" hihi Fajne auto :) Pozdr

oponki fulda godne poleceniaFotka0301.jpg przy przekladce :)Fotka0298.jpgFotka0300.jpgjest roznica :)Fotka0302.jpgFotka0303.jpgFotka0304.jpgFotka0305.jpgwyglada jak bede mial troche czasu zrobie i wstawie w calosci

183.jpg
184.jpg
ostatnie zdjęcia belli

Dziwne, ze fotel kierowcy nie ma podlokietnika, myślałem ze wszystkie Momo, a juz czerwone to na pewno miały :) ja miałem podlokietnik w czarnych i czerwonych. Czerwone najpiękniejsze :)

Amortyzatory
Powrót