• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[147] Czarny charakter - 147 GTA Zeba

• Autor wątku Autor wątku zeb
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak już tu zajrzałem to wrzucę jeszcze ostatnie "roboty":
-Zabezpieczyłem podwozie woskiem Waxoyl
-Zmieniam tylne tarcze na 305 wentylowane, a co za tym idzie zaciski na dwutłoczkowe Brembo oraz elektryczny ręczny
-Silnik właśnie wypada z komory - będzie zrobiony rozrząd, sprawdzony rozrusznik i alternator, wymieniona miska oleju, odświeżone pokrywy i wszytko co powinno przy okazji być zrobione

zakres robót powoduje że znów odkładam lakierowanie... który to już raz nie pamiętam

tyle lat i jesteś wciąż wierny w uczuciach... z resztą przy takiej Pani to się nie dziwię...:o

tyle lat i jesteś wciąż wierny w uczuciach... z resztą przy takiej Pani to się nie dziwię...:o
156 mam już ponad 10 lat więc chyba jestem stały w uczuciach ;)

Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót