są identyczne
co do historii :
Alfa 8 lat w kraju , właściciel sprowadził ją z Włoch , był mechanikiem i samochód stał pod warsztatem , sporadycznie używany widać po historii przeglądów itd. w czerwcu tego roku oddał ją znajomemu bo ponoć nie miał serca ze juz tyle lat stoi, jest mało używana no i gość pojeździł pare miechów i chciał sprzedać bo koszty paliwa go wpier** , a gazu nie chciał zakładać bo , jest przeciwny temu... tyle słyszałem taka historia.
Alfa naprawde ładnie utrzymana , z resztą dobrze ze był brat ze mną , bo ja , jak zobaczyłem jak wjechała to juz była lampka ona jest moja.... brat ją ogladał opowiadał ale ja tego juz do siebi nie dopuszczałem mimo ze mówił ze jest ok , ja patrzyłem i juz marzyłem jak bede na nią patrzył stojąc z balkonu pijac piwko i ciesząc sie jak małe dziecko....
Alfina ma pare swoich mankamentów , jak niestety juz tylo letni samochód , ale hmmm jakby ich nie miała to bym i tak ją rozpierdzie** bym w mak i pobawił sie

zwłaszcza ze w 164 raczkuje bo jestem fanatykiem 155 ( mogę powiedzieć tyle że w maju Alfa będzie na sprzedaż ) po moim zrobieniu tego autka na perełke ....bo mimo ze jestem juz zakochany .. serce .. mówi dziaru jeb* sobie o futryne i wracaj do korzeni ... 155 bo ten model znam od podszewki i zapas czesci - ale moze się to zmienić bo kazda alfa jest jak narkotyk .
W alfinie , aż jestem w szoku cała elektryka działa idealnie , klima mrozi , fotele działają , tempomat tez , szyby tylne przednie itd. no normalnie jak nie Alfa , silnik suchutki , mruczy cudownie tylko ze ktos wsadził delikatnie buczącego remusa i po 2 godzinach jazdy łeb mnie rozbolał wiec pewnie wrócę do fabryki . Magiel sie delikatnie poci i kiera jak dla mnie dosc ciezko chodzi więc licze ze w listopadzie alfa wchodzi na kanał i robie to na cacy . Zawieszenie naprawdę ładnie pracuje ze nawet nie mam sie do czego przyczepić , jedynie z tego to mnie te alumy osłabiają i bede wrzucał z mojej 155 a te z nowymi oponami ( opony z tamtego roku ) idą na handel .
Alfina z wyposażenia :
- elektryki szyb przód i tył
- tempomat
- klima ( panel klimy jak nowy chodzi )
- ABS
- elektryczne fotele + podgrzewanie lusterka elektryki + podgrzewanie
- halogeny
-resztę każdy z nas zna bo tamte podstawy nie warto wymieniać
na chwile obecną , bede szukał kiery drewnianej i drewnianego lewarka , spoilerka

, dywaniki zamówię bo te to porażka , nie wiem czy Hidów nie załoze , olej motul 10w60 + filtry juz zamówione , do tego oleje wspomagania bo to nie tutella na bank .