• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[147] Czarna Mamba by Witkoszczak

Dzięki dopytam. I tak by sie przydalo wymienic amorki to juz chce jakis komplet kupic.

Czekając na wiosnę;p
189.jpg

190.jpg

191.jpg

192.jpg

Świetnie będą pasowały do 147

Co powiecie na oklejenie kierunków żółtą folią? Kierunki już zdjęte a folia zamówiona. Ciekawy jestem waszego zdania;p

Ja bym je przyciemnił zamiast oklejać żółta folią. Pytanie jeszcze, jaki jest odcień tej folii?

Powinno być ok, szkoda, że przed fl nie ma przeciwmgłowych normalnie tylko w kloszu na górze :/ wtedy byłby lepszy efekt

301.jpg
302.jpg
303.jpg

Jak na pierwszy raz z folią myślę że wyszło bardzo fajnie;)

Ostatnia edycja:
I jak wam sie podobają żółciutkie kierunki? Mi szczerze bardzo:) szkoda że to nie przeciwmgłowe.

Całkiem ładnie to wyszło :)

Fajnie ale nie do tego koloru nadwozia moim zdaniem, lepsze były stockowe

Fajnie ale nie do tego koloru nadwozia moim zdaniem, lepsze były stockowe

Otóż to właśnie. Dla mnie żółte kierunki przy tym kolorze nadwozia nie są ładne.

A tak w ogóle to masz dwa rodzaje kierunkowzkazów: z jasnymi środkami - jak u Ciebie oraz ze środkiem ciemnym, które możesz założyć.

Wkońcu małe zmiany detali:) gałka i listwa w kratce wkońcu jest cala a nie pół
309.jpg
310.jpg

ładnie...a nie myslales nad pomalowaniem wkladow lamp przednich na czarne, mysle ze przy Twoim kolorze autka byłby extra efekt, tanio szybko a efekt wow

ładnie...a nie myslales nad pomalowaniem wkladow lamp przednich na czarne, mysle ze przy Twoim kolorze autka byłby extra efekt, tanio szybko a efekt wow
Myślałem ale nie znam się na tym. Chciałbym soczewki. Ale narazie priorytetem jest kit vogtland ktory wleci w przyszlym miesiacu.:)

Lakier Nero jednak jest świetny. Żółte kierunki są ok przy czarnym aucie. Ładnie to wygląda.

Lakier Nero jednak jest świetny. Żółte kierunki są ok przy czarnym aucie. Ładnie to wygląda.
Dzięki staram się dbać o autko. Chociaż do Twojego brakuję mi "odrobine". Mam nadzieje wkońcu jak najszybciej ogarnąć auto i wpaść do was do Łodzi:)

Amortyzatory
Powrót