[159] Czarna Ala IceMana :)

To jest pewnie taka folia, jaką kiedyś Belfer wrzucał na reflektory. Wpisz w wyszukiwarkę folia samochodowa zabezpieczająca i Ci wyskoczy.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Ale jak to kosztuje 5tyś to ja odpuszczam temat :-D nie zainwestuje tyle w auto warte +-23tyś. Wolę za tysiaka przód pomalować i liczyć na to że nie obije go zbyt szybko znowu. Proxim jak mój pokrowiec ? :-D

Praktycznie każda firma oklejająca samochody lub detailingowa takie folie ochronne teraz klei, więc można się popytać jakie koszty.

12476934_1012336052166182_1329575794_o.jpg
mała rzecz a cieszy ;)
nakładki oczywiście od "misiu7911" :)
dziękować ! :)

Wygodniej się z takimi nakładkami jeździ? Nie ślizga się stopa? Czy może bez różnicy?

Ja różnicy nie czuje. Fakt że jest sucho na dworze. Może niech wypowie się ktoś kto jeździ dłużej i przede wszystkim jeździł zimą.

Mam takie od 2 lat. Kilka razy mi się stopa ześlizgnęła, ale tragedii nie ma.

co do końcówek i innych części układu wydechowego to polecam Ultera. Rózne zakładałem i różnie bywało z jakością . Ta firma materiał ma 1 liga . Nie mogę linka wkleić , bo musze zasłużyć

Dzięki wielkie:) znalazłem w końcu. Trochę to trwało, bo sporo sie wypowiadasz ale warto było:) na wiosnę zamawiam i montuje do swojej. Tak a propo to pięknie sie Twoja Włoszka prezentuje

Dawno nic nie pisałem lecz to nie oznacza że dbałem o niunie. Dostała kilka nowych rzeczy. Założyłem nakładki na pedały od Michała i pompę wspomagania bo wysiadła ;-) to by było na tyle. A że zimę jako gumiarz przejezdzilem na letnich alfa dostała prezent na zająca :-D setup zima na rok 16/17 :-D moim zdaniem najlepsze felgi 17! Wizualnie wyglądają na większe i na dodatek w ori polerce ! uploadfromtaptalk1458766199067.jpguploadfromtaptalk1458766210348.jpguploadfromtaptalk1458766220674.jpg I opony używane nexen winguard sport 2x8 2x7mm. (Używane ,nie stać mnie na nowe ! :-D )

Ostatnia edycja:
Zgadzam sie, jak dla mnie najładniejsze 17" z 159/Brera ;) szkoda że niedoceniane...

Po prostu większość ogółu ma inny gust ;)
Teraz zimowy setup jak zima się kończy? Ja też nie uzbroiłem auta w takie opony. Nie było po co :P

Też mam na zimę Nexen Winguard tyle, że 215/55/16 - bardzo zadowolony jestem z tych opon, niskie spalanie, bardzo dobra trakcja i ewentualne gwałtowne hamowanie w 100% pod kontrolą. No i przede wszystkim ciche nawet jak na Nexeny :)

Też mam na zimę Nexen Winguard tyle, że 215/55/16 - bardzo zadowolony jestem z tych opon, niskie spalanie, bardzo dobra trakcja i ewentualne gwałtowne hamowanie w 100% pod kontrolą. No i przede wszystkim ciche nawet jak na Nexeny
Potwierdzam :)

moim zdaniem najlepsze felgi 17!
Moim zdaniem podobnie. Dodałbym jeszcze do tego te 17-stki, które mam u siebie na zimę.

Amortyzatory
Powrót