Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Giulia też trochę przyjemniej jeździ. Może kiedyś jeszcze będzie dane do Giulii wrócić. Tymczasem cieszę się tym, co jest! Gdyby nie wirus Alfa, zupełnie nie byłoby co narzekaćdesignem do Giuli nie mają podejścia![]()
Też mnie moja A4 zaskoczyła tym, że zawieszeniowo jest mniej komfortowa od Giulii. Naprawdę Giulia się Alfie udała i szkoda, że marketing (w tym product management) oraz sprzedaż nie wycisnęli więcej z jej potencjału. Po Giulii ani mnie BMW, ani Audi nie powalają. Bardzo fajne auta, ale Giulia sięgała o szczebel wyżej, to była poezja i potrafiła fascynować (z punktu widzenia samych wrażeń z jazdy ma się rozumieć). Z kwestii praktycznych widzę, że choćby bagażnik w Audi bardziej wygodny. No i przede wszystkim Audi (podobnie jak BMW) jest w polityce flotowej mojej firmy! Szkoda, że Stellantis nie potrafi się przebić.mam obok giulii s3 8Y i... s3 jest dynamiczniejsze i lepiej trzyma się drogi (Giulia RWD), ale wygodniej mi się siedzi w Giulii, która daje więcej komfortu na nierównościach