[Giulia] Czarna Abonamentówa

mam obok giulii s3 8Y i... s3 jest dynamiczniejsze i lepiej trzyma się drogi (Giulia RWD), ale wygodniej mi się siedzi w Giulii, która daje więcej komfortu na nierównościach

designem do Giuli nie mają podejścia ;)
Giulia też trochę przyjemniej jeździ. Może kiedyś jeszcze będzie dane do Giulii wrócić. Tymczasem cieszę się tym, co jest! Gdyby nie wirus Alfa, zupełnie nie byłoby co narzekać :)

Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka

mam obok giulii s3 8Y i... s3 jest dynamiczniejsze i lepiej trzyma się drogi (Giulia RWD), ale wygodniej mi się siedzi w Giulii, która daje więcej komfortu na nierównościach
Też mnie moja A4 zaskoczyła tym, że zawieszeniowo jest mniej komfortowa od Giulii. Naprawdę Giulia się Alfie udała i szkoda, że marketing (w tym product management) oraz sprzedaż nie wycisnęli więcej z jej potencjału. Po Giulii ani mnie BMW, ani Audi nie powalają. Bardzo fajne auta, ale Giulia sięgała o szczebel wyżej, to była poezja i potrafiła fascynować (z punktu widzenia samych wrażeń z jazdy ma się rozumieć). Z kwestii praktycznych widzę, że choćby bagażnik w Audi bardziej wygodny. No i przede wszystkim Audi (podobnie jak BMW) jest w polityce flotowej mojej firmy! Szkoda, że Stellantis nie potrafi się przebić.

Ostatnia edycja:
Giulia tak nie umiała. Albo ja Giulią tak nie umiałem ;)

57f3c66ad25b69d60c5e3b49031b141a.jpg

Amortyzatory
Powrót