• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spoty ruszają !

a czy ważne jest ile było aut? czyli na spot się wpada jak jest duża frekwencja? jak jest już 3 auta to nie warto?
Tak z ciekawości pytam bo nawet 2 auta to warto się spotkać. Zawsze się szykuję na czwartkowe spotkanie i zawsze mi coś w ostatniej chwili wypadnie. Jadnak się kiedyś pojawię.

Tak z ciekawości pytam bo nawet 2 auta to warto się spotkać. Zawsze się szykuję na czwartkowe spotkanie i zawsze mi coś w ostatniej chwili wypadnie. Jadnak się kiedyś pojawię.
w porządku myślałem że kolega woli ilość nie jakość :) na pierwszym cyklicznym było 5 a wczoraj 11 aut :)

Przypominam o jutrzejszym spocie który odbędzie się o godzinie 18 :) jeżeli padać nie będzie to spotykamy się na parkingu castoramy i jedziemy na geopark a jezeli bedzie padać to galeria echo i parking wielopoziomowy (przedostatnie piętro)

Zapraszam na jutrzejszy spot o 18 w galerii echo :) (przedostatnie piętro parkingu wielopoziomowego)

przypominam o czwartkowym spocie o 18 w galerii echo na parkingu wielopoziomowym (poziom 1.5)

Zapraszamy jutro na ostatni spot w tym roku Świętokrzyskich Alfaholików :) spot odbywa się standardowo w galerii echo na parkinu wielopoziomowym (poziom 1.5) mam nadzieję że na tym ostatnim spocie będzie dość duża frekwencja :) na pewno jutro będą już ostatnie ujęcia do filmiku ze spotów tego roku :) i jak zwykle miła atmosfera :) pokażmy innym województwom że w Świętokrzyskim też jest dużo Alfaholików!!! Zapraszam jeszcze raz!! :)
Filmik tak dla przypomnienia :)
[video=vimeo;78807246]http://vimeo.com/78807246[/video]

Ludziska ma ktoś deskorolkę? będzie potrzebna na dzisiejszy spot :D jak ktoś ma z tych osób co się wybierają to niech wezmą jak mogą

Coś umarły spoty?

Jakoś brakuje czasu żeby się zjawić kolejny raz. Myślę jednak że się poprawię :)

Przypominam.... w czwartek 12.02.2015 widzimy się na parkingu Tesco od 18 na cotygodniowym spocie :):D

Ale nie będziecie szydzić z mojej belli? :]

Przypominam o jutrzejszym spocie który odbędzie się o godzinie 18 :)

Remont silnika mam, potem lakiernika także jeszcze z 2 tygodnie bez Belli jestem

Jakieś fotki ze spota? W końcu muszę się kiedyś wybrać.

attachment.php
attachment.php

Przypominam w ten czwartek parking wielopoziomowy Tesco godz. 18 :d

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    115.2 KB · Wyświetleń: 108
  • 1.jpg
    1.jpg
    88.4 KB · Wyświetleń: 115
Amortyzatory
Powrót