• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spoty ruszają !

TriXter

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V 08'
Panowie i Panie, od przyszłego miesiąca (październik) mam zamiar wprowadzić (zająć się organizacją) w Kielcach cykliczne spoty. Musimy wspólnie wybrać dzień który najlepiej pasuje na takie spoty a co do miejsc to zawsze możemy się dogadać na spotach (wstępnie planuje parking wielopoziomowy galerii Echo, piętro ostatnie lub przedostatnie to zależy od pogody). Także czekam na odpowiedzi w tej sprawie i opinie. Na grupie facebook'owej prowadzę ankietę i większość jest za piątkiem ale czekam na opinie forumowiczów którzy nie posiadają facebook'a :)

Piątki to średni pomysł. Co z tymi którzy pracują na zmiany. Chciałbym pojechać a będę miał np. drugą zmianę. Takie jest moje zdanie, że weekend najlepszy :)

Nie mój region, ale się wypowiem. :P W wielu województwach ludziska spotykają się w czwartki.

Piątki to średni pomysł. Co z tymi którzy pracują na zmiany. Chciałbym pojechać a będę miał np. drugą zmianę. Takie jest moje zdanie, że weekend najlepszy :)
ale przecież nikt nie musi być do tydzień :) są po to organizowane co tydzień żeby każdy mógł w któryś tydzień podjechać :)

Nie mój region, ale się wypowiem. :P W wielu województwach ludziska spotykają się w czwartki.
i mi się wydaje że to jest też dobry dzień :) byłem w warszawie pod narodowym i akurat wszyscy wracając z pracy wpadali na spota :)

To się chyba nawet wtedy spotkaliśmy. :D

Haahahah no właśnie. :D
A czy mi się wydaje czy wtedy tak jak ja byłeś pierwszy raz?

No ja stety/niestety muszę zmienić mijesce spotkań bo w niedzielę wyjeżdżam na studia do Gdyni i nie wiem kiedy znowu zawitam pod Narodowym. A szkoda.

W dolnośląskim mają cotygodniowe spotkania w środy i też wpada kto może tego dnia.
Moim zdaniem piątek to trochę nie bardzo, początek weekendu więcej ludzi w lokalach gdzie można się udać z miejsca spotkania.
Proponuję któryś dzień od poniedziałku do czwartku.

Też uważam, że weekend to słaby pomysł. Żeby po lokalach chodzić, będąc zmotoryzowanym, w piątek? Zgroza:rolleyes: Chyba że na spot bez auta :cool:

jak organizator jestem za czwartkiem i inni też także na 99% będą to czwartki :)

pierwszy spot odbędzie się 2 października o godzinie 18.30 na parkingu wielopoziomowym Galerii Echo (OSTATNIE PIĘTRO) :)

Duża liczba autek była w zeszły czwartek na spocie?
Godzina i miejsce spotkań się nie zmieniła?

Widzimy się dziś o 18 na echo :) jest propozycja uderzenia na kręgle/bilard :)

Dzisiejszy spot (09.10.2014) bardzo udany :) frekwencja też świetna bo było 11 aut :) kręgle zaliczone z świetną ekipą :) oby tak dalej!

Amortyzatory
Powrót