• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spoty CHRZANÓW.

to koledzy jaki jest plan na sobote ??:> moja bella juz zrobiona tylko czekam na przeplywke jeszcze ;) hura !!!!!!!!!!!!

Kurde szkoda to jak ja naprawiłes to spota nie robimy.

Ok a tak na serio to o ktorej sie spotykamy o 17:00 czy pozniej ??? Pod Maxem czy gdzies indziej??
Pisac jak komu pasi i kto bedzie :)
Ja bede :P

1.Preston
2.

może lepiej wieczorem koło 20??? tak to będzie cały parking pod maxem zawalony. albo pod starostwem?

Czyli o 20:00 ok moze sie pojawie.
Co do tego grilla mnie raczej nie bedzie bo mam na nocke.

Tomuś z łaski swojej jak już będzie wiadomo konkrety to napisz mi smska gdzie i o której ten spocik dziś żebym wiedział gdzie podjechać i o której bo już na forum dziś nie zajrze.

No to dozo o 20:P

to widzimy sie o 20:00 pod maksem.

Krolowa jest tylko jedna :)

Miało byc na rozowo i duzymi literami :D:D: o tak :D:D

Ok do 20:00 pod Maxiorem

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

I po Spocie :D:D Nawet fajnie bylo :)
Tylko musimy zmienic to miejsce i spoty robic pod starostwem bo pod maxem za duzo gapiow jest :D:D i Lotek lubi nawiazywac znajomosci z przechodniami :D:D
Ale wyprułem z pod starostwa nie :D:D ma sie te 120km pod macha :D:D
Dzieki za tak liczne przybycie :P:P

Pozdro.

Spocik bardzo fajniutki :P co do Lotka to nikt nie nie nawiazuje znajomosci jak on :P
Co do starastwa to napewno przejechales na czerwonym a teraz sie popisujesz koniami turbinami :P ho ho ho ho ze Lotka kobieta powiedziala ze za rok bedzie w Policji to myslisz ze wszystko ci juz wolno. :)

Pozdrawiam i do nastepnego spocika a moze wielkiego SPOTA :p

Co ja co ja, to nie moja wina że ja taki ładny jestem i przyciągam spojrzenia i nie tylko:P A tak serio to jeb..y ped.ł cham i łotr z tego kogoś:D całe szczęście że nie wpadło mu do tego głupiego łba rzucić butelka w auta.
Dzięki za spota i byle do następnego, może już za tydzień w Chorzowie.

ja również dziękuję:) jak nie macie nic przeciw to co raz bym wpadał tym moim Fiatem :P byliście potem jeszcze pod starostwem?

Jak pojechałeś to my się przenieśliśmy pod starostwo i byliśmy tam jakoś do 22 albo chwile krócej. A możesz wpadać tym Fiaciorem, jakoś to wytrzymamy.:P

Witam Wszystkich jak tam samopoczucia Alfoholików w te piękne dni. co do grila to ja nie dam rady jechać do Chorzowa :( a może wcześniej niż Chorzów dało by się coś wymyśleć z grilem ?? :P

Pozdrawiam ALL.

Witam wszystkich Alfistów mam prośbę a więc potrzebuje podpiąć swoją AR 166 pod kompa czy ma ktoś moze interfejsa pod AR ?? Pozdrawiam i z góry dzięki.

Witam wszystkich Alfistów mam prośbę a więc potrzebuje podpiąć swoją AR 166 pod kompa czy ma ktoś moze interfejsa pod AR ?? Pozdrawiam i z góry dzięki.

podjedź do Fiata na Trzebińskiej. ja tam ze trzy razy podpinałem alfy. koszt 40zł :)

Witam znajdz u mnie w znajomch Matt on ma kompa i ostatnio podpinal moja wloszke do kompa bylo torszke kombinacji ale wszystko bylo ok. A co kolego ci sie dzieje ??

Witam . Mam problem z obrotami a mianowicie chodzi jak traktor i przenosi drgania na kabinę . I teraz nie wiem czy mam problem z cewkami czy z rozrządem czy coś innego.

Amortyzatory
Powrót