Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja będę o 15 pod Lidl'em na Kraków się raczej nie wybieram bo musze zacząć oszczędzać - okazało się że mam podłogę do roboty i to grubo...
Wymacane z SGS4
Sorry chłopaki mnie też dzisiaj nie będzie - wypadł mi niespodziewany wyjazd i się nie wyrobie - spotkamy się następnym razem
ŁukaszV6 ile ci zaśpiewał za podłogę?
Wymacane z SGS4
Spoko zobaczymy sie bedziemy gadac w przyszlym tygNo właśnie jakbyś szepnął słówko temu twojemu lakiernikowi co by się zaopiekować moją bellą to był bym wdzięczny...
Wymacane z SGS4
Szukam teraz jakiegoś dobrego i niedrogiego lakiernika gdzieś w okolicy, mam do zrobienia błotnik (kupiłem używkę w dobrym stanie) i chciałbym żeby progi mi jeszcze pomalował. Dałoby się jakieś namiary na niego skombinować?Powiem chłopaki tak. Nie wiem do konca jak jest u mnie, ale wiem ze musze zrobic tez podłoge, tylko stan nie jest opłakany ale korozja sie wdala, prog i przy błotniku tył jedna strona troche przodu przy błotniku. Umówiłem sie z "zaprzyjaznionym" lakiernikiem. Stwierdził ze chce zrobic do dobrze, wyciągnąć cały srodek zrobić co trzeba + plus to co pisałem z konserwacją. Powiedział ze musze fure zostawić na tydz, jego materiał + robocizna max 650 zł. A wiem ze troche jebania jest wiec myśle ze stawka uczciwa. A widze ze wam liczą jak za woły [emoji14] Pzdr
W przyszłym tygodniu spot pod Krokusem jest w środę z tego co zostało ustalone. Jeden tydzień w środę, następny w niedziele i tak zamiennie.Więc lipa dzis Panowie, to ustawmy sie w przyszłym tyg juz w pełnym składzie o 16 ! i moze polecimy na krk pod krokusa
Dałoby się jakieś namiary na tego lakiernika skombinować?Wstępnie na 1500 z nim ustalałem,w tym malowanie zderzaków ,błotnik ,dokładki,progi+reperaturki nadkoli tył,konserwacja progów i nadkoli, podłogi całej nie robię bo na szczęście niema tragedii, może do jesieni wytrzyma, wszystko o $ rozbija sie, tragedia jest pod kierowcą ,jak to dzisiaj zobaczyłem :mad[emoji14]raktycznie tylko podłużnica uchowała sie, normalnie flinstonowóz...
Szukam teraz jakiegoś dobrego i niedrogiego lakiernika gdzieś w okolicy, mam do zrobienia błotnik (kupiłem używkę w dobrym stanie) i chciałbym żeby progi mi jeszcze pomalował. Dałoby się jakieś namiary na niego skombinować?
Spoko, wpadnij na spot pod lidla w trzebini jak go ogarniemy w niedziele, pogadamy. Ewentualnie wypad na krk w niedziele za dwa tyg tez spoko bo w srody niestety nie dam rady :/
Zobaczymy jak wyjdzie z tą niedzielą, bo zazwyczaj jestem u dziewczyny w Krk. Ale za dwa tygodnie prawie na pewno będę na spocie w Krk i na grilluSpoko, wpadnij na spot pod lidla w trzebini jak go ogarniemy w niedziele, pogadamy. Ewentualnie wypad na krk w niedziele za dwa tyg tez spoko bo w srody niestety nie dam rady :/