• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Trzebinia/Chrzanów i okolice

Niedziela jednak zapowiada mi się wolna to chętnie wpadnę na spota :)

Może mi się uda zwerbować kumpla to wpadniemy na dwie Alfiny ;)

Jesteśmy we dwóch na parkingu górnym koło urzędu miasta.

Przebudzenie lokalnych alfaholików [emoji2]
509.jpg

510.jpg

Wymacane z SGS4

I tak jak poruszyliśmy temat spotkań - po dawajcie propozycje kiedy i gdzie wam by pasowało.

Moja propozycja:
Niedziela godz.16
Miejsce - mnie jest obojętne czy będzie to parking kolo urzedu miasta czy parking przy lidlu - dostosuje się do większości.

Wymacane z SGS4

Dla mnie nie robi różnicy ani godzina ani miejsce, bo różnie u mnie z weekendami, po prostu jak będę miał wolne to wtedy podjadę do Was ;)

A gdyby tak Sobota 17? nie ma obiadu u tesciowej przed sobotnia najebka ;) wiec wszyscy ogarna...ae to tyko moja propozycja, piszcie co i jak bo ogarne wyd na fb jak cos. Parking dobre miejsce bo grzeje to na gore,pada jestesmy na doe i jest ok.

U mnie sobota odpada bo albo jestem na zakupach albo gdzieś idę.

Wymacane z SGS4

czyli niedziele pasuje 17? zaczynamy ten tydz wyjatkowo sobota bo jak wiadomo 1 maja Nasi Koledzy z Krk organizuja spot wiec ktos moze mieć ochotę jechac. Tak więc Sobota 17 tym razem ?

Co tak późno z ta niedzielą? Nie wiem czy będę w sobotę - jak się wyrobie to się pojawię
W niedziele wybieram się na krk ktoś chętny?

Wymacane z SGS4

Ja akurat wyjeżdzam na majówkę , no chyba że się coś zmieni , to wpadnę w sobotę :) Miałem być ostatnio , ale nikt nic nie pisał...ehh...

Co tak późno z ta niedzielą? Nie wiem czy będę w sobotę - jak się wyrobie to się pojawię
W niedziele wybieram się na krk ktoś chętny?

Wymacane z SGS4
niedziela moze byc wczesniej Propozycje? a sobota 30 zostaje w tym tyg godz 17.Co do niedzieli 1 maja moge z Toba leciec raczej,jeszcze sie ugadamy

Spoko tak jak pisałem jak się wyrobie w sobotę to się pojawię - co do niedzieli to się zgadamy.

Wymacane z SGS4

Witam,

Sobota 30- bez problemu mogę wpaść

1 Maja również jadę do Krakowa tylko, że zapisałem się na gokarty (ktoś jedzie?)

Powrót spotkań co niedzielnych zgadzam się może być 16:00 (albo nawet wcześniej, jak wam pasuje)

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót