• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Rzeszów

set669

Nowy
Auto
Alfa 156 2.0 TS 155KM
Pomysł zaczerpnięty z innego forum. Moze by tak spotykać sie raz w tygodniu np w piątek wieczorem, wiadomo ze naraz i tak wszystkim nie bedzie pasowac ale zawsze moze ktos podjedzie pogadać itd. to tylko propozycja prosze o wypowiedzi w temacie :)

Nom pomysł dobry tylko czy nie jest nas za mało żeby co tydzień ktoś podjeżdżał...
Ale ogolnie można by się spotkać bo już chwile nic nie było:)

Czy ja wiem. nie jest nas tak mało. ktoś jeszcze weżnie znajomych i tak się uzbiera jakaś paczka :)

Nom pomysł dobry tylko czy nie jest nas za mało żeby co tydzień ktoś podjeżdżał...
Ale ogolnie można by się spotkać bo już chwile nic nie było:)

Tylko czym Ty zajedziesz na spota? jeśli Lybrą to wyrazam zgode, a jesli nie to zgarnę Cie po drodze:P

Dokładnie można się spotkac!!! Ale co tydzień to chyba za często raz w miesiącu chyba spokojnie wystarczy!!!

w tym roku i tak dużo zlotów było. był czas że i co 1-2 tygodnie tyle że w różnych miejscach.

jak spotkania mają być w Rzeszowie to mogę zadeklarować się że będę co tydzień hehe ;D ale tak serio to raz lub dwa razy w miesiącu byłoby fajnie się spotkać :)

Na Matuszczaka, przy budynku Rascalla (za miasteczkiem PRz, dojazd od Podkarpackiej)

Tym razem pewnie jednak spot odbędzie się na terenie Rascalla bo też kilka osób będzie chciało skorzystać z ich porad itd. Niemniej możesz zabrać głos w dyskusji na forum KA :)

jak ktoś chętny na cykliczne spotkania to ja proponuje każdy piątek np o 22 podpromie :)

widzę set669 że masz taki sam silnik jak ja, będziemy mieli trochę do obgadania ;D

Amortyzatory
Powrót