• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
Ja w tygodniu odpadam. :-) Weekendy - zależy od pory i konkretnego dnia.

Ja w tygodniu odpadam. :-) Weekendy - zależy od pory i konkretnego dnia.

no wlasnie weekendy odpadaja raczej bo tak jak napisal ktos, w weekendy sa spoty regionalne.

---------- Post dodany o godzinie 21:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:14 ----------

istnieje duże prawdopodobieństwo że także się zjawię :) hehe wszystko okaże się jutro :)

też może wpadnę :P

Pzdr

przyjedzcie przyjedzcie :D

niestety ta środa odpada... ;/ (ide na 19. do pracy, ale w przyszłym tygodniu się zjawię ;) w końcu to spotkania cykliczne !

Ja jeszcze nie wiem, ale moze sie zjawi nowy pan, co mu dalam namiary w sobote na nasze forum. Pozdrawiam

niestety ta środa odpada... ;/ (ide na 19. do pracy, ale w przyszłym tygodniu się zjawię ;) w końcu to spotkania cykliczne !

no ba, pewnie ze cykliczne :D

Dacie rade - przyjedźcie choć na 15 min. Każdy kto chce przy odrobinie chęci wygospodaruje chwilke czasu :)

BTW musze zmienić login na ktoś :P

heheheheehehh :D sorry ale nie chcialo mi sie sprawdzac na wczesniejszej stronie :D wybacz :D

też się zjawię jako świeżo upieczony alfista;) REAL DH Krokus BP godzina 19, tak?

slaw8 a dojedziesz :P

ilu was było? aniucha była?

Amortyzatory
Powrót