• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

niech ktos wezmie laptoka i zrzucimy na płytki jpg ze zlotu:)

Może Tomek postara się chociaż zgrać filmiki z Wrocka na lapka i przywieźć go do BB, to bym podskoczył na kilka minut do was (praca) i wrzucił sobie na pen-drive.
Bo faktycznie dać wszystko na YT zajmie dużo czasu, a tak mielibyśmy wszystkie nagrane przejazdy u siebie.

najprawdopodobniej przybede. i mialbym prozbe na ostatnim spocie tomek mowil ze ma kabel i program do mojego boxerka. jesli bedziesz to byl bym wdzieczny jakbys mogl to wziasc ze soba.

Miejsce spotkań nadal bez zmian ? I czy ja będę jedyną dziewczyną :girl_wacko: Gdzie się podziały moje koleżanki :P

Weronika ja nie dam rady przyjechać :( a miło by było spotkać się i poznać ale myślę że na następny raz :)

Takich okazji będzie jeszcze mnóstwo :) Alfiści z naszego regionu jak tak się patrzy na forum są chyba najbardziej zgraną ekipą więc na pewno wymyślą kolejne spoty :)

Kurcze, nie dam rady dziś ale będę duchem;)
Moje foty ze zlotu we Wrocku podrzuce nast. razem.
Pozdrawiam

Nie spodziewałem się że ekipa tak się rozrośnie. Ja tu wpadam na spota (wiem wiem, Yariska to nie Alfa) i widzę same nowe twarze i nowe belle... Sorki, że nie dałem rady z wami dzisiaj pobuszować, no ale robota wzywa...

Szacun dla PiterR'a że mu się chciało tak daleko do nas przyjechać. Aleśmy se Piotrek dzisiaj pogadali...:D

Dzieki wielkie za spota:) jak zwykle było miło :D

Quattro.... czekałeś specjalnie na mnie, żeby za to co ostatnio zrobiłem Twojej e-L-ce powiedzieć mi : :nono: ??:P Bo jak dostałem zje... od Ciebie to od razu jakoś szybko się zmyłeś :P

Miło było również poznać nowe twarze... w tym Weronike i PiterR-a i żuwika.

PiterR o ile się uda postaram się być na kolejnym Waszym spocie krakowskim:)

Weronika ... niezły masz schowek w tej swojej belli :P mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi ;)

Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia za dwa tygodnie:D

Ostatnia edycja:
No ba schowek pierwsza klasa :P

Byłam pierwszy raz na naszym regionalnym spotkaniu i na pewno nie ostatni - z takimi ludźmi warto się spotykać, warto rozmawiać - po prostu warto być :)

Trasa Bielsko - Pszczyna prześmigana przez zielono - czerwone Belle :D

Dziękuje za miło spędzony czas i do zobaczenia za dwa tygodnie :)

Miała być inna ale wyprzedził mnie SocikZero4 i poszłam za nim :D I tak sobie już razem pojechaliśmy :)

Amortyzatory
Powrót