• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

pafcioooo

Nowy
Auto
brak alfy
Mam takie pytanko dla Alfaholików z Bielska i okolic, ponieważ szukałem na forum tematu o cyklicznych spotach w Bielsku i nigdzie takiego tematu nie znalazłem więc co powiecie na taką propozycję aby organizować co jakiś czas cykliczne spotkania takie jakie są organizowane np w Krakowie??

Wg mnie cykliczne spoty to kwestia dogadania się i najlepiej jakby wszyscy którzy są tym tematem zainteresowani dawali na forum też swoje propozycje. Natomiast ja proponowałbym spotkania raz w miesiącu (chyba że wielu osobom z czasem to się spodoba to możemy zwiększyć częstotliwość spotów;) ) i proponowałbym np pierwszą sobotę miesiąca ponieważ pewnie większość osób albo pracuje na zmiany tak jak ja albo się jeszcze uczy w tygodniu.

Miejsce spotkania może Tesco, a jak będzie padać to Gemini na parkingu podziemny??? :))

Ja jestem jak najbardziej za :)

Bardzo dobry pomysł ogólnie :D z Tymi terminami to wiadomo zawsze się można dogadać ale fajnie by się było spotować przynajmniej raz na miesiąc ekipką bielską

Jagiel muszę powiedzieć że jeżeli chodzi o miejsce spotkania to pomysł jest niezły. Jestem jak najbardziej za Twoją propozycją jeżeli chodzi o miejsce spotkań:top:

W takim razie ja proponuje zorganizować pierwszego takiego spota 10 lipca. Jeżeli chodzi o godzinę to dokładnie możemy dogadać się przed samym spotem ale myślę że godziny wieczorne byłyby najlepsze. Oczywiście miejsce to parking tesco a jak będzie padać deszcz to możemy spotkać się na podziemnym parkingu Gemini.

Kurcze dopiero 10, byśmy grilla zrobili bo mam ochotę :P może jako pierwszy dużo wcześniej :secret:

Hmm... wcześniej?? To może zrobimy za tydzień w sobotę (19.06) jakiegoś spota??
I jakby pogoda była słoneczna to i grilla by się zrobiło;)

Ostatnia edycja:
No idealnie za tydzień, napisz godzinę i możemy ruszać ze spotowaniem :D

W takim razie jakbyśmy mięli już od przyszłego tygodnia zacząć spotowanie to moja propozycja wygląda tak :

19 czerwiec parking tesco (alternatywnie w razie deszczu podziemny parking Gemini) godzina 17.00. Jakby była słoneczna pogoda to możemy zrobić tego grilla tylko pytanie gdzie legalnie można zrobić takiego grilla w Bielsku żeby straż miejska się nie doczepiła??

Jakby była słoneczna pogoda to możemy zrobić tego grilla tylko pytanie gdzie legalnie można zrobić takiego grilla w Bielsku żeby straż miejska się nie doczepiła??

Jest możliwość u mnie na działce pod Szyndzielnią ,więc może zróbmy listę osób ?

Ostatnia edycja:
bardzo chętnie wpadnę tylko nie wiem, czy się wyrobie do 17 z pracą... jak nie to dojadę, ale będę na pewno:D

Spotkanie Cykliczne Bielsko-Biała

Data i czas: 19 czerwca 17:00
Miejsce spotkania:
102.jpg
ul. Warszawska, parking koło stacji benzynowej ( w razie deszczu Gemini Park
103.jpg
ul. Leszczyńska parking podziemny)
Miejsce grilla jeżeli nie będzie padać: ul. Gościnna ( http://mapy.google.pl/maps?f=d&sour...36045&sspn=0.062357,0.154324&ie=UTF8&t=h&z=13 )

Lista:
1. pafcioooo
2. Jagiel
3. Kastner (jak odeśpi nockę)
4. Darek-1989
5. khropek
6. ryloon
7. slavik10 + ekipa (?)
8. Dareczek
9. kolor_1.8TS (?)
10.

PS. Fajnie jak by każdy wziął ze sobą krzesło, bo dziś rozwaliłem ławkę :D

Ostatnia edycja:
Witam z Pszczyny. Jak tylko zrobię kilka rzeczy w moim nowym zakupie (m.in. wahacze) to chętnie podjadę na spotkanie.
Przy okazji zapytam czy polecilibyście miejsce do przyciemnienia szyb w BB (słyszałem o warsztatu okolicach Igloparku, ale nie znam szczegółów/adresu).
Pozdrawiam
Piotr

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót