cytryn
Nowy
Kumaty elektryk co zna się na Fiatach ogarnie to bez problemu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niestety prawdopodobnie taki jest morał. Aczkolwiek możesz szukać jak cytryn radziCzyli szybciej znajdę kogoś kto mi wytnie immo, z tego co czytam.
Nie. Oczywiście jak wszystko poprawnie zostanie przeprowadzone. Jednak to nie jest jakiś fenomen i bez problemu z tym się upora większość jak nie wszyscy "fachowcy" takimi wycinkami się trudniący. Po prostu wtedy odpalisz każdym kluczykiem. Nie będzie zabezpieczenia kodem.Czy po usunięciu go z komputera, nic nie będzie się działo? Jakieś błędy? Albo z ni tego ni owego nie zgaśnie mi podczas jazdy?
Wieczorem normalnie zaparkowałem a rano już nie mogłem uruchomić.Świeci CODE i nie wiem co zrobić.Sprawdziłem bezpieczniki,antenkę i wtyczkę immo i nic nie pomaga.Czy jest jakiś sposób,aby to obejść?Pomoże ktoś z tym problemem?
Całą noc stał,bo aku od kręcenia padło,zanim skumałem,że świeci code.Odłącz akumulator na kilka minut - niekiedy pomaga.
Programem Multiecuskan sprawdź zapisane błędy.
Całą noc stał,bo aku od kręcenia padło,zanim skumałem,że świeci code.
Błędów brak.