• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Co tygodniowy spot - pod mostem Milenijnym

niestety środy odpadają, we Wro tylko weekendy .. może kiedyś zawitam :)

tak w sumie slyszalem że lubicie grzebac przy autach, to może miałby ktoś ochote pobawić się z wymianą wariatora? Pożarłem się ostatnio z kuzynem i nie chce już z jego strony żadnej pomocy:P sam za takie rzeczy się nie zabieram:)

145 Spot

Przygarniecie jeszcze jedną niedoinwestowaną Belle :o ? Ta środa aktualna ? Jeśli tak to może też się pojawię. Tylko muszę odszykowac moje sto cztery pięć :D bo będzie odstawać przy waszych czyściochach a jak się nie uda będzie jeden brudas :P.

Ostatnia edycja:
Przygarniecie jeszcze jedną niedoinwestowaną Belle :o ? Ta środa aktualna ? Jeśli tak to może też się pojawię. Tylko muszę odszykowac moje sto cztery pięć :D bo będzie odstawać przy waszych czyściochach a jak się nei uda będzie jeden brudas :P.

zapraszamy ;) , choć nie wiem czy sam się pojawię - jutro do pracy i z podróżuję Volvo lub Mercedesem - czyt. MZK - Żona mi się rozchorowała a musi jutro jechać na uczelnię...

Wszystko zależy jak się wyrobię z czasem... :rolleyes:

Czas reakcji wow jestem pod wrażeniem. Widzę, że tu każdy ma zawsze otwarta zakładkę naszego forum... To tak jak ja hehehe :P A to u Ciebie to gdzie dokładnie ?

Pocieszny, to o której wpaść na picowanko? :P

Moja też krzyczy o myjkę ...

Może objazdówka po legnickiej przepisowymi 50-60km/h :D
A później jakaś dobra oświetlona miejscówka na fotki np: Magnolia :P

okolice oleśnicy, 15 km od korony dokłądnie. ok 13-13.30 wyjeżdzam z wrocławia, także jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam, tylko u mnie nie ma za dużo miejsca więc deklaracja musi byc szybka :):)

Ostatnia edycja:
Dzieki za propozycję ale nie będę Ci się zwalał na głowę. A mojego brudasa wypucuje na BP (Kromera) bo tam maja ręczną myjkę. Mam tylko nadzieję, że tym co po mnie będą stali starczy cierpliwości hehehe :D

Dzieki za propozycję ale nie będę Ci się zwalał na głowę. A mojego brudasa wypucuje na BP (Kromera) bo tam maja ręczną myjkę. Mam tylko nadzieję, że tym co po mnie będą stali starczy cierpliwości hehehe :D

To co będziesz miał wydać na bp wlejesz w bak i polecisz ze Mną :) To naprawdę żaden kłopot, wodę mam, węża ogrodowego też :D a podjazd starczy na 4-5 aut spokojnie :) jeśli reflektujesz albo ktoś cuś to zapro aktualne :cool:

Może objazdówka po legnickiej przepisowymi 50-60km/h :D
A później jakaś dobra oświetlona miejscówka na fotki np: Magnolia :P
pomysł dobry, tyle że ja jutro kończę o 20:00 więc mógłbym dojechać do Was koło 20:20 najwcześniej... nie wiem czy jeszcze ktoś będzie? i gdzie?

mnie jutro jednak nie będzie :/ ehh

to jednak do następnego razu

cya

Ostatnia edycja:
ja odpadam :( bella stoi w garażu na kobyłkach i czeka na części które będą w piątek :(

Tak wszyscy marudzili, że mają brudne auta a jak jest extra myjnia za frytki to nikt nie chce ;/ ja jutro będe na pewno :)

Amortyzatory
Powrót