Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Przygarniecie jeszcze jedną niedoinwestowaną Belle? Ta środa aktualna ? Jeśli tak to może też się pojawię. Tylko muszę odszykowac moje sto cztery pięć
bo będzie odstawać przy waszych czyściochach a jak się nei uda będzie jeden brudas
.
Dzieki za propozycję ale nie będę Ci się zwalał na głowę. A mojego brudasa wypucuje na BP (Kromera) bo tam maja ręczną myjkę. Mam tylko nadzieję, że tym co po mnie będą stali starczy cierpliwości hehehe![]()
pomysł dobry, tyle że ja jutro kończę o 20:00 więc mógłbym dojechać do Was koło 20:20 najwcześniej... nie wiem czy jeszcze ktoś będzie? i gdzie?Może objazdówka po legnickiej przepisowymi 50-60km/h
A później jakaś dobra oświetlona miejscówka na fotki np: Magnolia![]()