• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Co to za wtyczka?

Siedzenia są elektryczne do tego z pamięcią lub bez? Jeśli nie jest nigdzie wpięta zakładam że nie są.

Są elektryczne, kierowcy z pamięcią - i co ciekawe, wszystkie ustawienia działają. Czyli to musi być od czegoś innego.

Może poduszka- nie świeci się kontrolka? Albo podgrzewanie-działa?

umnie też jest taka wtyczka luzna ale wszystko działa więc niemam pojęcia doczego ona jest

na pewno nie odkryje Ameryki ale ja też mam taki luźny kabel pod fotelem kierowcy, auto full opcja i wszystko działa - na dobrą sprawę dalej nie mam pojęcia od czego ta wtyczka, ale skoro wszystko działa nie ma co sobie zawracać głowy.

pozdrawiam
R

To rozumiem,że podgrzewanie i sterowanie pneumatycznym podparciem lędźwiowym też działa normalnie?? Nikt o tym nie wspomniał to wykluczam możliwości!?!?

Dyskutujecie tu o full opcjach w 166, a ja w 147 też mam wiszącą wtyczkę pod siedzeniem, które nie jest sterowane elektrycznie, nie jest podgrzewane, ani nawet nie jest skórzane:P
Nie mam pojęcia do czego ona jest, ale jak ktoś wymyśli, to odkryje kolejną zagadkę włoskiego producenta:D

A tak przy okazji wtyczek i sterownikow. Chcialbym przelozyc do siebie boczek z pamiecia foteli. Mam elektrycznie strowane ale bez pamieci. Teraz pytanie. Czy wystarczy dodac te przyciski a centralka i kable sa te same? Pamiec jak mniemam tez dotyczy lusterek czyli takowe polaczenie musi byc z lusterkami albo centralka. Nie widzialem centralek do foteli z i bez pamieci. Wszystkie chyba sa takie same. Kable licze ze tez. Mam nadzieje ze da sie dolozyc przyciski, wpiac kable i po sprawie. Sprawdze dzisiaj po pracy czy mam wolne jakies gniazda. Moze ktos wrzucic foto tego sterownika z obsadzeniem kablowym? Jak jest przcisk pamieci wpiety?

A to nie wiedzialem... myslalem ze jak jest pamiec to od razu z lusterkami (jak w innych autach). To w takim razie powinno byc latwiej. A gdzie wpina sie przewody z przyciskow? Wystarczy same przyciski przelozyc?

Wszystkie opcje ustawień działały cały czas, podparcie lędźwiowe sterowane elektrycznie również.

wtyczka2.jpgwtyczka.jpg

Ktokolwiek widział ktokolwiek wie co to za wtyczka z tyłu za ICS-em ?

Amortyzatory
Powrót