• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Co to za wersja?

pawyl007

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1,9JTD 140KM
Witam, Chciałem się dowiedzieć co to może być za wersja (edycja) AR 147 1,9JTD 140KM 2003r., auto posiada bananową skórę, navi, drewnianą kierownicę, bose itd. Najbardziej chodzi mi o tą kierownicę bo nigdy wczesniej nie widziałem AR 147 z taką kierownicą.
Może ma ktoś jakąś stronę z wersjami Alfy, albo wie co to za edycja?
Pozdrawiam!
:):)

pewnie składaniec, co do kierownicy albo była po wypadku (wybił airbag) i znalazł drewnianą albo na zamówienie gdzieś miał przerabianą

Kierownice i dźwignie zmiany biegów można było mieć w drewnie. W Polskim salonie według cennika z 2003 roku można było to zamówić za 900 zł przy konfiguracji nowego samochodu. Jeśli chodzi o Bose (dodatkowo 2600 zł) i Connect-Nav (dodatkowo 9000zł) też w cenniku są to osobne pozycje.
Na zachodzie na pewno też było to możliwe. To alternatywa dla skórzanej kierownicy. Rzadko spotykana opcja wyposażenia.

Ostatnia edycja:
dziękujemy za informacje, w takim razie wszystko wiadomo, jest to konfiguracja indywidualna, możliwa

Hah Dzieki za odpowiedź ;) myslalem ze moze to jest jakas wersja limitowana czy coś. Pozdr ;)

Podaj numer VIN a wszystko się sprawdzi ;) dogłębnie.

Amortyzatory
Powrót