Co to się stanęło z wyglądem tego forum :-)))

Michal94

Użytkownik
Auto
Giulia
Siema ,miłego dnia- jak ktoś wie jak przywrócić starą wersję będę wdzięczny za info.

Nie da się. Został zmieniony cały silnik forum, poprzedni był przestarzały i dziurawy (wpadało mnóstwo spamu). Za kilka miesięcy zorganizuję skórkę, która będzie bardziej kolorystycznie pasować do tematyki forum, ale interfejs użytkownika zostanie taki jak obecnie.

Najgorsze, że wyczyściło mi "przeczytane" ;)
A tak to rzeczywiście czas było się pozbyć starocia.

Ale mnie zszokowało rano :D
Ale chcę pochwalić ze bardzo ładnie się to prezentuje na smartfonie, wygląda wrecz jak aplikacja a nie strona www.
W końcu można 2 kliknieciami dodać załącznik.
Brawo!!!!!

Świetna zmiana. W końcu da się z tego forum normalnie korzystać. Dobra robota admina!

Tyle, że niczego nie można odnaleźć. Już linki do konkretnych tematów wyszukane przez google nie działają, a lokalna wyszukiwarka, to lepiej przemilczeć...

Który link nie działa? Dzisiaj to poprawiałem, ale może coś pominąłem.

Czy nowe forum będzie obsługiwać Tapatalk?

Który link nie działa? Dzisiaj to poprawiałem, ale może coś pominąłem.
Witaj! Np. wpisuję w google " alfa giulia odpowietrzenie układu hamulcowego" wyświetla się link do naszego forum, który kiedyś działał, a teraz mamy "404 Not Found". I tak z wieloma moimi poszukiwaniami, które wcześniej działały.

U mnie działa. To pewnie cache Twojej przeglądarki. Moja zmiana weszła dopiero dziś. Spróbuj testowo użyć innej przeglądarki. Linki które się nie scachowaly powinny działać poprawnie.

Czy nowe forum będzie obsługiwać Tapatalk?
Raczej nie. On wymaga częstych aktualizacji, czasem zdarzają się dziury, a ja mam ograniczoną ilość czasu.

Właśnie odkryłem, że XenForo można zainstalować jako aplikację i wtedy otrzymywać powiadomienia push na telefonie. W lewym górnym rogu jest rozwijane menu, a potem instaluj aplikację:
1768323957144.jpeg

A czy wróci podpis kto jakim autem jeździ czy miał kiedyś?

Na laptopie się wyświetla. Na telefonach już nie. Podobno to taka optymalizacja, która lubi Google i smartfony, ale jeszcze zbadam temat.

Amortyzatory
Powrót