Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Patrzę na kilka opcji:
- Maserati ghibli S Q4 (fajan fura, ale trochę za duża i trochę za droga chyba jak dla mnie)
- Lancia Delta - czyli Fiat Bravo w trochę ładniejszej skórze
.
Żaden z powyższych samochodów (z wyjątkiem Ghibli) nie umywa się do 159 także nie widzę sensu zmiany. Jeśli 159 tka Ci sie po prostu znudziła to kup żonie Giuliettę i zabieraj do czasu do czasu, przeczekasz jakoś do nowego modelu a przy okazji pojeździsz samochodem z ikrą.Patrzę na kilka opcji:
- Maserati ghibli S Q4 (fajan fura, ale trochę za duża i trochę za droga chyba jak dla mnie)
- Fiat Sedici 4x4, 2,0JTD - czyli taka fajna tymczasówka
- Volvo V40 Crosscountry T5 AVD - fajny samochodzik ale ma skopaną deskę rozdzielczą
Patrzę na kilka opcji:
- Fiat Sedici 4x4, 2,0JTD - czyli taka fajna tymczasówka
- Volvo V40 Crosscountry T5 AVD - fajny samochodzik ale ma skopaną deskę rozdzielczą
Najlepiej gdyby była Giulia, ale wygląda na to, że nie pojawi się szybko, więc będzie chyba tymczasówka - Sedici i pozostanie mi czekanie na Giulię.
no co Ty ;PNaprawde uwazacie ze 159 to najlepsze auto na swiecie?
Jak dla mnie przesiadka z 3.2 v6 na Fiata Sedici, jaki bym on nie byla fajny (a w ogole jest w nim cos fajnego??) tylko dlatego ze jest pseudosuvoczyms to delikatnie mowiac...szalony i karkolomny pomysl...;-) Na rynku jest wiele fajniejszych aut z 4x4 i mocnym dieslem i o wiele lepsze od Sedici. No chyba ze "wloski" patriotyzm jest glosem dominujacym.![]()
Teraz rozumiem. A na nasze drogi to autko jest idealne. Choc mocno niedocenione :/Nie!, Dla mnie Sedici to tylko "tymczasówka", takie auto na te lata kiedy nie ma Giulii ani nic ciekawego co by mnie kręciło.
Co prawda jest jedno takie auto - Holden VXR8 Bathurst, ale w związku z potencjalnymi trudnościami, zarówno formalnymi jak i technicznymi ostatecznie nie porwałem się na to auto. Sedici to dla mnie nic innego jak tylko miła i tania dupowozowa "tymczasówka".