Co o tym myslicie...?

danloo23

Nowy
Auto
AR 156 2,4 JTD 20V 2005r.,Fiat Bravo 2 1,6 mjet 105KM 2012r.
Witam!
Chce poznac Wasze zdanie na temat dodatku ktory dolewa sie przy tankowaniu,chodzi mi szczegolnie o diesla!Otoz ostatnio moj kolega (jezdzi Carisma 1.9TD) namawial mnie zebym dodal sobie gdy bede tankowal autko jakis dodatek do ropy ktory niby wszystko czysci i wogle jest super!Oczywiscie tego nie zrobilem bo nigdy nie dolewalem czegos takiego do swojej Bell!Czy to jest wogle bezpieczne...???
Pozdrawiam!

Wlalem kiedys do Omegi 2,5 TD (moje poprzednie auto) to w koncu zaczela normalnie odpalac, ni musialem jej krecic przez 20 sekund tylko na dotyk. Ale ona byla troszke uczulona na gorsze paliwo.. Sprobuj, napewno nie zaszkodzi a moze nawet pomoze :)

Ja co tankowanie dolewam troszkę uszlachetniacza do paliwa. Profilaktycznie . Przynajmniej nie będę miał nigdy problemu z wodą w filtrze paliwa.

Nie mam teraz zbytnio czasu, ale jestem pewny, że czytałem już o tym na forum- dużo ludzi się wypowiadało, jak poszukasz, to z tamtego wątku dużo się dowiesz. Raczej nie było tam zadnej opinii na nie, tylko z pewnością trzeba zwrócić uwagę jakiej firmy to będzie środek.

Amortyzatory
Powrót