[145] Co myślicie o używanych wahaczach?

• Autor wątku Autor wątku wojtekcem
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wojtekcem

Guest
Takie trochę nietypowe pytanie mam. Kupilibyście mało używane oryginalne wahacze czy wolelibyście jednak nowe i tańsze? Kupiłem niedawno dwa nowe oryginały ale stare są do regeneracji i kusi mnie, żeby je spowrotem założyć a te nowe wystawić na allegro. Jak myślicie, można za nie dostać sensowne pieniądze czy nie warto się w to bawić?

Poza tym wymienne masz tylko tuleje a nie sworzeń ..... Ja bym sobie zostawił

Jak masz coś do samochodu którym jeździsz i nadaje się do regeneracji lub ewentualnego awaryjnego zastosowania to sprzedawać nie warto bo nie wiadomo kiedy się może przydać ;-)

Takie trochę nietypowe pytanie mam. Kupilibyście mało używane oryginalne wahacze czy wolelibyście jednak nowe i tańsze? Kupiłem niedawno dwa nowe oryginały ale stare są do regeneracji i kusi mnie, żeby je spowrotem założyć a te nowe wystawić na allegro. Jak myślicie, można za nie dostać sensowne pieniądze czy nie warto się w to bawić?
Pytanie co myślicie o używanych wahaczach.Odp:Szanowny sprzedawco włóż je sobie w buty.Wolę nowe.To jest odp na Twoje pytanie.

Pytanie co myślicie o używanych wahaczach.Odp:Szanowny sprzedawco włóż je sobie w buty.Wolę nowe.To jest odp na Twoje pytanie.
To są mądre słowa. Nie powinno się zakładać używanych elementów zawieszenia jak wymieniać to tylko na nowe tym bardziej że nie jest to duzy wydatek

Amortyzatory
Powrót