• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swojej Alfie

Wymieniłem mieszki biegów i ręcznego na skórzane z czerwonym szwem.2012-02-17 14.17.59.jpg2012-02-17 15.38.52.jpg2012-02-17 15.39.49.jpg

Dzisiaj wkoncu założyłem wydech KWASÓWKA :):):) termostat + instalacja misia od narzeczonej :) hehe.....

Sprzedałem swoją i nic dla niej już nie zrobię:(
Zostały mi po niej miłe wspomnienia i felgi.Dobre autko

a ja z okazji moich urodzin zalalem ja pod korek.Moje urodziny a ona szczesliwa bo pic dostala.Ja za to ani kropelki nie wypilem

Jako że dziś nie poszedłem do pracy to sobie umyłem i posprzątałem autko, podpiąłem pod kompa posprawdzałem wszystko a następne zrobiłem jej reset ECU. Posprawdzałem wszystkie płyny i olej, pogłaskałem i zabrałem na przejażdżkę. Po powrocie zamontowałem stopery do dywaników z tyłu.

Wymieniona siatka na wydechu bo byla juz dziurawa (budzilem sasiadow odpalajac auto :) wymienione wszystkie spalone zaroweczki :) a dzisiaj jade ja umyje bo brudas straszny

Moja dziś dostała "instalację 12V" - wyprowadziłem CB przed zapalniczką, bo mnie już ta wtyczka denerwowała. Przy okazji dodałem 2 gniazdka zapalniczkowe na kabelku (może kiedyś się przydadzą, na razie leżą pod fotelem pasażera). Teraz mam 3 "zapalniczki" i CB i mogę zasunąć roletkę na tunelu :)
_IGP6853.jpg_IGP6854.jpg_IGP6855.jpg_IGP6856.jpg_IGP6857.jpg

a ja dzisiaj ściemniłem tylne lampy i boczne kierunki w mojej alfie;)
kosztowało mnie to 35 zł i troche czasu by to zrobić tak jak nalezy ale efekt nie zły;)

Moją "wyciągnąłem z garażu po zimowym śnie". Umyta z zewnątrz teraz weekend i ogarnianie środka. Aha pare bebechów zakupionych i kolejne w planie. Nie mogę się doczekać końca zimy!

A gdzie i kiedy bo ja jak zwykle nic nie wiem (z braku czasu wczytywania się w wątki) ???

chyba kolega miał na myśli niedzielny w rzeszowie na podpromiu o 16? Jeśli wprowadzam w błąd to proszę mnie poprawić :)

Zdjęcie0003.jpgZdjęcie0004.jpg Dzisiaj ze znajomym wyciągneliśmy nagrzewnice z 166 która przeciekała ( w sumie to głownie jego zasługa ja tylko asystowałem. Teraz zakupić nową i poskładać do kupy

CHIPS :crazy_pilot: :D to teraz pozostała hamownia jutro 17" co by polepszyć trakcje bo teraz jej brak :)

Amortyzatory
Powrót